Журналіст «Хрещатика» стверджує, що охорона мера не заважала, а допомагала пресі

27 Березня 2008
6246
27 Березня 2008
11:37

Журналіст «Хрещатика» стверджує, що охорона мера не заважала, а допомагала пресі

6246
Журналіст «Хрещатика» стверджує, що охорона мера не заважала, а допомагала пресі

Журналіст газети "Хрещатик" Михайло Шкурін стверджує, що під час прес-конференції команди мера Києва в середу охорона Леоніда Черновецького не відтісняла журналістів, які намагалися поставити йому запитання.

 

Так він прокоментував відповідне повідомлення і фото.

 

Шкурін розповів, що в середу ще під час акредитації на брифінг команди мера Києва, прес-служба КМДА попередила, що на запитання представників ЗМІ після брифінгу будуть відповідати заступник голови КМДА Віталій Журавський і секретар Київради Олесь Довгий.

 

"Після закінчення прес-конференції я поспішив до виходу, на шляху до якого мене штовхнули в спину колеги-журналісти, але начальник прес-служби Олександр Івахнюк і особистий охоронець мера Києва підтримали, не давши впасти" – цитує слова журналіста прес-секретар Київського Медіа Холдингу Дмитро Козонак.

 

"Журналіст не розуміє, навіщо "Українська правда" його так підставила", - йдеться в повідомленні.

 

"Щиро шкода, що видання, яке має у своїй назві слово "Правда", публікує відверту брехню!" – сказав Шкурін.

 

Як відомо, на прес-конференції в середу Черновецький не відповів на жодне запитання журналістів і, поклавши цю функцію на секретаря Київради Олеся Довгого і свого заступника Віталія Журавського, покинув зал. Після цього журналісти спробували прорватися до Черновецького крізь його охорону.

 

Кореспондент "Української правди", який був присутнім на прес-конференції, стверджує, що охорона мера відтісняла журналістів, які намагалися поставити запитання Черновецькому.

 

Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6246
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алекс
5560 дн. тому
Таких, как Шкурин я лично готов душить, что, кстати, оч просто! Он и его дружок Щербина - недотепы, лизоблюды и похабные свинтусы. Все, что он говорит - ложь. Боже, ну кто вообще хоть раз видел Шкурина - смех тай годи! Понимаете, именно из таких, как шкура и производится "молодая команда" мэра. У шкурина просто (в его юнном возрасте) снесло крышу напрочь. Вот вам мой субъективный рейтинг падонков и жополизов КМХ: Казбек, Щербина, Жарких, Шкура (Шкурка), Билецкая, Крупник, Ливандовский,Бурмака, Кострица.
Юрій Шеляженко
5885 дн. тому
На "Українській Правді" розміщено фоторепортаж, який знімає всі сумніви щодо історії зі Шкуріним. Пропоную редакції "Телекритики" дати його хоча б в дайджесті, для спростування брехні київського медіахолдингу. http://www.pravda.com.ua/news/2008/3/27/73765.htm "Українська правда" отримала підтвердження інциденту, що стався під час прес-конференції Леоніда Черновецького між охоронцями мера Києва та журналістами. З фото, наданих "Українській правді" Юрієм Шеляженком, видно, як журналіст газети "Хрещатик" Михайло Шкурін спочатку наблизився до Черновецького, а потім був відтиснутий його охороною. Як відомо, Шкурін звинуватив "Українську правду" у брехні, заявивши, що охоронці Черновецького не відтискали його, а "підтримали, не давши впасти" після того, як його штовхнули колеги-журналісти. Крім того, Шкурін заявляв, що не збирався ставити запитання меру, оскільки прес-служба КМДА попередила, що на запитання представників ЗМІ після брифінгу будуть відповідати заступник голови КМДА Віталій Журавський і секретар Київради Олесь Довгий. "Після закінчення прес-конференції я поспішив до виходу, на шляху до якого мене штовхнули в спину колеги-журналісти...", - заявив він. Водночас, як видно на фото, Шкурін, так само, як і інші журналісти, намагався прорватися до мера. На останньому знімку видно профіль Шкуріна у натовпі журналістів, які намагалися поставити запитання Черновецькому. Водночас мер так і не відповів на жодне з них, а охоронці звільнили йому прохід, відтиснувши представників ЗМІ.
Юрій Шеляженко
5885 дн. тому
Вася - хам без голови на плечах... Всі справжні журналісти на боці правди! :)
Вася
5885 дн. тому
Шеляженко - вонючий тип з вічно немитою головою! Фу-у-у-у! мене нудить від нього! Всы журналісти на боці Шкуріна!
Юрій Шеляженко
5886 дн. тому
В тому, що Шкурін разом з іншими журналістами гнався за Черновецьким, а охорона до нього нікого не підпускала, можна переконатись, переглянувши всю "фотосесію" втечі мера від журналістів. Дві сторінки, 33 фото: http://pics.livejournal.com/sheliazhenko/gallery/00041qfy?page=1 http://pics.livejournal.com/sheliazhenko/gallery/00041qfy?page=2 Мій коментар з приводу брехні менеджерів медіахолдингу вже надіслано "Телекритиці" електронною поштою. Якщо виникнуть питання, телефонуйте мені (097) 3179326
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду