Наталя Мосейчук: Після ефіру Олесь Довгий кинувся на шию Портнову і почав цілувати його у щічку…

26 Березня 2008
24718
26 Березня 2008
17:55

Наталя Мосейчук: Після ефіру Олесь Довгий кинувся на шию Портнову і почав цілувати його у щічку…

24718
Наталя Мосейчук: Після ефіру Олесь Довгий кинувся на шию Портнову і почав цілувати його у щічку…
Інцидент у нічному випуску «ТСН» 25 березня, коли у прямому ефірі посварились секретар Київради Олесь Довгий та народний депутат-бютівець Андрій Портнов, став однією з найгостріших ситуацій в історії новин «1+1».  
 
Після відповіді на низку запитань ведучої Олесь Довгий почав емоційно заперечувати слова Андрія Портнова, перебивав і його, і ведучу, нехтував її зауваженнями. Ведуча Наталя Мосейчук була змушена неодноразово звертатися до пана Довгого із попередженнями, однак її слова так і не були почуті. Врешті-решт політики перестали відповідати на запитання, говорили в один голос і ніби не чули ведучої.
 
Як повідомила «Детектор медіа» Наталя Мосейчук, під час ефіру вона цілком контролювала ситуацію у студії й навмисно не припиняла суперечку політиків.«Я думаю, що їх не потрібно було зупиняти, наприкінці я навіть зробила паузу, щоб довести усе до абсурду. Бо мені хотілося, щоб «дурь каждого была видна». І мені здається, що це вдалося», - каже Наталя.
 
Після ефіру Наталя Мосейчук звернулася до Олеся Довгого з приводу його фрази «сховавшись під спідницю Юлії Володимирівни»: «Вам як чоловікові треба було б вибачитися».
 
«Він погодився і вибачився переді мною. Але я ці вибачення не прийняла, бо вони йдуть не від серця, це слова, не підкріплені думкою. Але апофеоз був тоді, коли Олесь Довгий кинувся на шию Андрієві Портнову і почав його цілувати у щічку. Тут уже все було ясно. Я сказала: «Панове, краще б я цього не бачила». Довгому особисто від мене була жовта картка та попередження, що це, напевно його перший та останній ефір на «1+1». Звичайно, вирішувати не мені. Це вирішуватиме менеджмент».
 
Таку поведінку політиків Наталія Мосейчук розцінює як спланований хід: «Мені здається, що це особлива поведінка певних панів із київської владиї, якої їм порадили дотримуватися. Я маю на увазі і пані Кільчицьку, і пана Довгого, і тих, хто так епатажно та сварливо поводиться на ефірах.  Так само, як я зробила вчора, робив і Савік Шустер, коли він давав їм можливість виговоритися».
 
За її словами, подібні випадки недисциплінованої поведінки політиків доволі часто траплялися під час роботи на 5 каналі, але тоді поведінка ведучої була іншою. Наталя Мосейчук пояснює це тим, що на «1+1» ведучий має бути максимально толерантним: «Аудиторія у каналів різна, і у «1+1» інші вимоги до поведінки ведучих. Я намагалася їх дотримуватися, оскільки у мене контракт із цією телекомпанією Мається на увазі максимальна повага до обох.. Звісно, на деяких етапах підключаються людські емоції, але я намагалася, щоб їх було якомога менше. Я була абсолютно рівновіддалена від усіх своїх гостей. Вчора нічого особливого не сталося. Був звичайний ефір, звичайні люді…».
 
У цей день випуск «ТСН» мав рейтинг 1,88% і частку 12,79%. Цей показник вищий за середню частку програми за минулий тиждень на 10%. Повний текст розмови у студії можна побачити тут.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24718
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ШТОЦ
5870 дн. тому
Олесь Довгий кончит раком
Мерседес
5870 дн. тому
Мосейчук - одна из лучших телеведущих. На всех этих ограниченых больних людей, которые считаются у нас политиками, она смотрит, улыбаясь. Спасибо ей за это. Они действительно смешны в своем убожестве - недоумки с плебейскими ухватками. И те, кто пытается серьезно вслушиваться в их банальщину - полные... провинцалки
masha
5873 дн. тому
Какое право имеет Мосейчук говорить о такте и порядочности и просить извинений, она везде видит только себя,ей до порядочности очень далеко...
колега
5873 дн. тому
Мосійчук! Позбавтесь казати де треба і не треба :"ТА!". У вас це слово паразит увесь час "та" і"Та". Чи це у вашому контракті записано?
5873 дн. тому
Наталю, ви хоч собі не брешіть. Яка об"єктивність, яка відстороненість від гостей? Не помітила. Ви звикли бути на видноті. І якщо хтось вище Вас, ви намагається людину опусти. Це ще у вас проявилося із студії "Експрес- інформ". Хоча, якби не Ваше "я" ви значно б далі пішли. Не сиділи б внічних ефірах!!!!! До речі, по інших питаннях - ви взірець
колега
5873 дн. тому
Ви ще й повний текст розмови зуміли розшифрувати у такій обстановці:))))))))))))Телекритиці респкт:)
Дучч
5873 дн. тому
Та ладно, просто не цікава програма вийшла і все. жодного конструктиву, жодних гострих запитань. Запросіть іще Бродського, баса і кільчицьку - все буде те саме. краще б взагалі їх ігнорувати, а так - тільки рейтинг цим покидькам піднімаєте....
дурь
5873 дн. тому
И главное, "чтобы {CENSORED} Наталочки была видна". и таки была...
WSG
5873 дн. тому
Мосейчук як ведуча - супер. Розумна та дуже гарна жінка (Звісно вона не подобається чоловікам у яких еталоном є Герман з Богословською). Мені іноді бридко буває дивитися, коли в неї в студії люди, які за інтелектом набагато нищі ведучої і витягнути з них ну ніфига не можливо
Йолка
5874 дн. тому
Я намагалася їх дотримуватися, оскільки у мене контракт із цією телекомпанією Мається на увазі максимальна повага до обох.. Повага до обох - це внутрішня культура ведучого. А в Мосейчук повага до гостей - тільки пункт контракту..
vm
5874 дн. тому
А что касается Довгого и Портнова. Мосийчук хотела, чтобы началась поножовщина?! И слава Богу, что целуются.
vm
5874 дн. тому
Более хамовитой и непрофессиональной телеведущей как Мосийчук не приходилось видеть. Эта девица болезненно помешана на женщине с косой и ее бело-красном братстве. Плюсы уже давно неинтересно смотреть. там целый вечер гонят однобокую Юлькину пропаганду. Хозяевам канала следует задуматься.
Цинізм Довгого
5874 дн. тому
Після рейтингу Третякова у "Главреді" про "найкращого" Довгого думаю й "Телекритика" стане на захист цього друга родини Ющенків. Хоче правильно було б визнати рупора Космоса - найбільш цинічним та нахабним молодим політиком України
Вася
5874 дн. тому
Мося всегда была фанаткой Юли. Ведь Довгий должен извиняться не перед Юлей, а перед Кличко. После этого она будет говорить о своей беспристрастности? Портнов может говорить все, что хочет,- это соответствует политическим симпатиям Моси.
rlk
5874 дн. тому
СТУДІЯ: ОЛЕСЬ ДОВГИЙ: "Жодних інших коментарів, ніж те, що я є командною людиною, командним гравцем і членом команди, яка досить багато зробила, але ще багато планів має попереду на рівні міста Києва і місцевого самоврядування, немає. Тому всі, хто мене знає, знають, що жодних сумнівів в тому, що я не буду приймати участь в будь-яких проектах, окрім тої командної гри, членом якої я є, немає. тому ми на сьогоднішній день говоримо лише про те, що я буду рости разом з нашою командою, яка, показавши на прикладі Києва, яких результатів можна досягти, яких соціальних виплат, якого збільшення бюджету…" блін, довгому би реферати писати або наукову літературу - треба ж уміти так одне й те саме словосполучення різними словами на цілий абзац розтягнути : ))) ги-ги
Сергій
5874 дн. тому
Не треба плутати толерантність з невмінням контролювати ситуацію під час дискусії. І до чого тут привязувати вимоги до поведінки ведучих??? А орфографічні помилки - просто жах! Текст зовсім не вичитаний.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду