detector.media
26.03.2008 17:55
Наталя Мосейчук: Після ефіру Олесь Довгий кинувся на шию Портнову і почав цілувати його у щічку…
Наталя Мосейчук: Після ефіру Олесь Довгий кинувся на шию Портнову і почав цілувати його у щічку…
Інцидент у нічному випуску «ТСН» 25 березня, коли у прямому ефірі посварились секретар Київради Олесь Довгий та народний депутат-бютівець Андрій Портнов, став однією з найгостріших ситуацій в історії новин «1+1».  
 
Після відповіді на низку запитань ведучої Олесь Довгий почав емоційно заперечувати слова Андрія Портнова, перебивав і його, і ведучу, нехтував її зауваженнями. Ведуча Наталя Мосейчук була змушена неодноразово звертатися до пана Довгого із попередженнями, однак її слова так і не були почуті. Врешті-решт політики перестали відповідати на запитання, говорили в один голос і ніби не чули ведучої.
 
Як повідомила «Детектор медіа» Наталя Мосейчук, під час ефіру вона цілком контролювала ситуацію у студії й навмисно не припиняла суперечку політиків.«Я думаю, що їх не потрібно було зупиняти, наприкінці я навіть зробила паузу, щоб довести усе до абсурду. Бо мені хотілося, щоб «дурь каждого была видна». І мені здається, що це вдалося», - каже Наталя.
 
Після ефіру Наталя Мосейчук звернулася до Олеся Довгого з приводу його фрази «сховавшись під спідницю Юлії Володимирівни»: «Вам як чоловікові треба було б вибачитися».
 
«Він погодився і вибачився переді мною. Але я ці вибачення не прийняла, бо вони йдуть не від серця, це слова, не підкріплені думкою. Але апофеоз був тоді, коли Олесь Довгий кинувся на шию Андрієві Портнову і почав його цілувати у щічку. Тут уже все було ясно. Я сказала: «Панове, краще б я цього не бачила». Довгому особисто від мене була жовта картка та попередження, що це, напевно його перший та останній ефір на «1+1». Звичайно, вирішувати не мені. Це вирішуватиме менеджмент».
 
Таку поведінку політиків Наталія Мосейчук розцінює як спланований хід: «Мені здається, що це особлива поведінка певних панів із київської владиї, якої їм порадили дотримуватися. Я маю на увазі і пані Кільчицьку, і пана Довгого, і тих, хто так епатажно та сварливо поводиться на ефірах.  Так само, як я зробила вчора, робив і Савік Шустер, коли він давав їм можливість виговоритися».
 
За її словами, подібні випадки недисциплінованої поведінки політиків доволі часто траплялися під час роботи на 5 каналі, але тоді поведінка ведучої була іншою. Наталя Мосейчук пояснює це тим, що на «1+1» ведучий має бути максимально толерантним: «Аудиторія у каналів різна, і у «1+1» інші вимоги до поведінки ведучих. Я намагалася їх дотримуватися, оскільки у мене контракт із цією телекомпанією Мається на увазі максимальна повага до обох.. Звісно, на деяких етапах підключаються людські емоції, але я намагалася, щоб їх було якомога менше. Я була абсолютно рівновіддалена від усіх своїх гостей. Вчора нічого особливого не сталося. Був звичайний ефір, звичайні люді…».
 
У цей день випуск «ТСН» мав рейтинг 1,88% і частку 12,79%. Цей показник вищий за середню частку програми за минулий тиждень на 10%. Повний текст розмови у студії можна побачити тут.
 
Фото з сайту Олеся Довгого
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY