Національна експертна комісія з питань захисту моралі відкрила офіційний сайт та «Медіа-клуб»

25 Березня 2008
14862
25 Березня 2008
18:00

Національна експертна комісія з питань захисту моралі відкрила офіційний сайт та «Медіа-клуб»

14862
Національна експертна комісія з питань захисту моралі відкрила офіційний сайт та «Медіа-клуб»
Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі відкрила «Медіа-клуб». На його засіданнях планується розгорнути дискусію навколо проблеми захисту суспільної моралі та обговорення змісту державної політики у цій сфері. Відкриті дискусії мають сприяти створенню необхідних правових, економічних та організаційних умов, які сприяють реалізації права на інформаційний простір, «вільний від матеріалів, що становлять загрозу фізичному, інтелектуальному, морально-психологічному стану населення». 
 
На зустрічі представників експертної комісії з журналістами, яка відбулася 25 березня 2008 року в столиці, були презентовані теми для обговорення, серед яких «Свобода слів та образів у ЗМІ», «Відверті зображення в рекламі: ступінь дозволеного» та ін.
 
Перше засідання «Медіа-клубу» відбудеться 3 квітня 2008 року.
 
Окрім того на зустрічі з журналістами виконувач обов’язків першого заступника голови комісії Юрій Салюк розповів про основні завдання і функції цієї державної установи, закликав журналістів допомогти українському суспільству «показати, що мораль у нас ще існує».
 
Нещодавно відкрився сайт (http://www.moral.gov.ua/) експертної комісії.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14862
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду