detector.media
25.03.2008 18:00
Національна експертна комісія з питань захисту моралі відкрила офіційний сайт та «Медіа-клуб»
Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі відкрила «Медіа-клуб». На його засіданнях планується розгорнути дискусію навколо проблеми захисту суспільної моралі та обговорення змісту державної політики у цій сфері. Відкриті дискусії мають сприяти створенню необхідних правових, економічних та організаційних умов, які сприяють реалізації права на інформаційний простір, «вільний від матеріалів, що становлять загрозу фізичному, інтелектуальному, морально-психологічному стану населення». 
 
На зустрічі представників експертної комісії з журналістами, яка відбулася 25 березня 2008 року в столиці, були презентовані теми для обговорення, серед яких «Свобода слів та образів у ЗМІ», «Відверті зображення в рекламі: ступінь дозволеного» та ін.
 
Перше засідання «Медіа-клубу» відбудеться 3 квітня 2008 року.
 
Окрім того на зустрічі з журналістами виконувач обов’язків першого заступника голови комісії Юрій Салюк розповів про основні завдання і функції цієї державної установи, закликав журналістів допомогти українському суспільству «показати, що мораль у нас ще існує».
 
Нещодавно відкрився сайт (http://www.moral.gov.ua/) експертної комісії.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY