ІА «Економічні новини» і студія «Економічний вісник» створюють відеожурнали про автомобілі та нерухомість

24 Березня 2008
11987
24 Березня 2008
15:05

ІА «Економічні новини» і студія «Економічний вісник» створюють відеожурнали про автомобілі та нерухомість

11987
ІА «Економічні новини» і студія «Економічний вісник» створюють відеожурнали про автомобілі та нерухомість
Інформаційна агенція «Економічні новини» та студія «Економічний вісник» запускають спільний проект який передбачає перетворення порталів www.autonews-ua.com та www.domik-ua.com на відеожурнли. Про це «ТК» повідомив генеральний директор «Економічних новин» Тарас Загородній.
 
Це другий етап співпраці «Економічних новин» та «Економічного вісника». Перший передбачав розміщення щоденної програми студії «Бізнес-ситуація» на сайті www.economic-ua.com, участь аналітиків «Економічних новин» у створенні програм студії, а журналістів «Економічного вісника» - у виробництві новин для агентства.
 
ИА «Экономические новости» www.economic-ua.com и продакш - студия «Економічний вісник» приступили к реализации второго этапа совместного проекта, который предусматривает превращение в видео-журналы порталов холдинга «Экономические новости» и портала о недвижимости (запущен в бета-версии). У рамках співпраці студія та агентство планують створювати спільні мультимедійні продукти.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11987
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rivnet
5893 дн. тому
а domik-ua.com - это попытка "подсесть" на популярность домена domik.net?
Кукринікса
5893 дн. тому
Браво, Тарасику! Не встигло ще обсохнути лайно від написання "викривального" опусу про Є-Ес-Джі - як світ дізнався супер-новину про геніальні проекти. Гай-гай! Побачимо, що ви з Гуцулом цього разу "створите". І головне- аби ніхто не засумнівався у вашій чесності, безкомпромісності і алергії на так звані "замовні матеріали" та "джинсу"! Цирк поїхав- клоуни залишилися!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду