Майже весь колектив редакції журналу «7+7Я» звільнився

20 Березня 2008
11238
20 Березня 2008
18:09

Майже весь колектив редакції журналу «7+7Я» звільнився

11238
Майже весь колектив редакції журналу «7+7Я» звільнився
Більшість працівників журналу «7+7Я» (проект видавництва «7+7 медіа») звільнилися з роботи. Цю інформацію, яку березня оприлюднив сайт «Інфопорн» із посиланням на власні джерела, «ТК» підтвердила головний редактор «7+7Я» Ольга Безсонова, яка також подала заяву про звільнення.
 
За словами Ольги Безсонової, на минулому тижні звільнились останні семеро співробітників творчого колективу видання, а загалом за останній місяць пішли дванадцятеро осіб. Сама Ольга Безсонова написала заяву про звільнення 14 березня. Причини свого звільнення вона поки що воліє не розкривати.
 
Директор із маркетингу видавництва «7+7 медіа» Тетяна Стамбовська повідомила «ТК», що зараз формується новий колектив редакції журналу «7+7Я». «Зараз ми шукаємо нові кадри. Не можу сказати, що пішли всі, але звільнився весь кістяк редакції. Звільнення головного редактора та його заступника – це дуже суттєво», - сказала вона. Поза тим, за її словами, журнал виходитиме у звичайному режимі. Причини звільнення працівників пані Стамбовська коментувати відмовилась.
 
Тим часом, як повідомляють джерела «ТК», причиною звільнення колективу видання є невиплата заробітної платні упродовж 4-5 місяців. Нагадаємо, системна невиплата зарплатні, за словами працівників видавництва, є нормою для «7+7 медіа». На минулому тижні, повідомляють джерела «ТК», співробітники видавництва написали колективну заяву, в якій пообіцяли звільнитись, якщо їм не буде виплачено всі заборгованості найближчим часом.  
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11238
Читайте також
07.03.2008 16:46
Наталія Данькова
26 497
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДухLess
5886 дн. тому
Безсонова - грамотный главред, фанат своей профессии. Я вообще думаю что засиделась она в "Сем ерках", давно надо было валить. Не понимаю, почему она не рассказывает прессе правду про эту лживую контору. Сомневаюсь что ей фрицы фитнес пожизненно оплатили. Мне вот гонорар еще за ноябрь должны.
PVS
5886 дн. тому
Считаю, работать журнал будет, если дирекция на деньги зажиматься больше не станет и наберет нормальный шатат сотрудников. Неплохих журналистов, которым нужна работа, в городе хватает. База осталась хорошая, нужно теперь с умом ею распорядиться.Что касается Ольги, то лично ее знаю и уважаю,несмотря на то, что ряд взглядов и методов работы не разделяю.Космодемьянскую из нее действительно делать не стоит,но признать, что своего труда она вложила в это издание огромное количество,следует. Надеюсь,она еще сможет себя реализовать в сфере журналистики,чего ей и желаю.
дмитрий
5886 дн. тому
очень хочется посмотреть, как там без Безсоновой будет все работать. она была единственным здравомыслящим человеком во всем этом немецко-украинском болоте.
Виталий
5886 дн. тому
Да, Безсонова такая, она в офисе без джакузи работать не будет :-)))
Lana
5887 дн. тому
А вы что, завидовали ее звездности? Раз такие подробности перечислили...
Людина не з нізвидки
5887 дн. тому
Мы разом с Ольгою працювалы. Но у нее были звездные условия. Ее зарплата была сильно больше, чем у любого главреда такого журнала. А к зарплате прилагались еще бесплатные поездки заграницу, оплата телефона, фитнеса, такси... Ну и че теперь? Людей сдернула и сама в ауте. А причина протсая - зло на гендира Северчук. Оля получала больше двух штук баксов на руки. Не считая остального...И не надо из нее делать Зою Космодемьянскую.
Алексей
5889 дн. тому
Добавлю,что Оля лучший человек,которого я когда-либо знал. Жалею, что не получил шанса знать далее...
DimOK
5889 дн. тому
Ребят, ваш журнал лучший!!!!
Gabri
5889 дн. тому
Нам безумно было жалко покидать 7+7я. Оля Безсонова - лучший главный редактор, с которым я когда-либо работала. Оля, мы тебя любим и поддерживаем! Делать еженедельный журнал в 100 страниц в таких условиях и с тремя оставшимися сотрудниками - это подвиг.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду