detector.media
20.03.2008 18:09
Майже весь колектив редакції журналу «7+7Я» звільнився
Більшість працівників журналу «7+7Я» (проект видавництва «7+7 медіа») звільнилися з роботи. Цю інформацію, яку березня оприлюднив сайт «Інфопорн» із посиланням на власні джерела, «ТК» підтвердила головний редактор «7+7Я» Ольга Безсонова, яка також подала заяву про звільнення.
 
За словами Ольги Безсонової, на минулому тижні звільнились останні семеро співробітників творчого колективу видання, а загалом за останній місяць пішли дванадцятеро осіб. Сама Ольга Безсонова написала заяву про звільнення 14 березня. Причини свого звільнення вона поки що воліє не розкривати.
 
Директор із маркетингу видавництва «7+7 медіа» Тетяна Стамбовська повідомила «ТК», що зараз формується новий колектив редакції журналу «7+7Я». «Зараз ми шукаємо нові кадри. Не можу сказати, що пішли всі, але звільнився весь кістяк редакції. Звільнення головного редактора та його заступника – це дуже суттєво», - сказала вона. Поза тим, за її словами, журнал виходитиме у звичайному режимі. Причини звільнення працівників пані Стамбовська коментувати відмовилась.
 
Тим часом, як повідомляють джерела «ТК», причиною звільнення колективу видання є невиплата заробітної платні упродовж 4-5 місяців. Нагадаємо, системна невиплата зарплатні, за словами працівників видавництва, є нормою для «7+7 медіа». На минулому тижні, повідомляють джерела «ТК», співробітники видавництва написали колективну заяву, в якій пообіцяли звільнитись, якщо їм не буде виплачено всі заборгованості найближчим часом.  
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY