ICTV відправляє Костянтина Стогнія до Бермудського трикутника

18 Березня 2008
13378
18 Березня 2008
16:48

ICTV відправляє Костянтина Стогнія до Бермудського трикутника

13378
ICTV відправляє Костянтина Стогнія до Бермудського трикутника
21 березня знімальна група ICTV на чолі з ведучим «Надзвичайних новин» Костянтином Стогнієм вирушають у двотижневу експедицію в район Бермудського трикутника. Про це повідомляє прес-служба каналу. 
 
Під час цієї експедиції команда Стогнія планує зняти чотири фільми, які з’являться  на ICTV у травні. Сюжети розслідувань Костянтина Стогнія будуть присвячені причинам катастроф у цьому районі.
 
«В історії Бермудського трикутника багато таємничих подій, однак ми торкнемося тільки сучасних, – розповідає пан Стогній. – У лютому російські вчені на весь світ заявили, що розгадали секрет цього місця – знайшли невідомий науці газ гідрат метану, який, на їхню думку, і був причиною зникнення людей, кораблів, літаків. Ми на практиці перевіримо їх версії щодо причин катастроф. Наша робота проходитиме виключно усередині Бермудського трикутника – на літаку, на яхті й під водою».
 
Подорож знімальної групи ICTV Бермудським трикутником пройде по курсу яхти «Руф», команда якої безслідно зникла, а сама яхта майже рік дрейфувала в океані. Шлях повітрям пройде по курсу  «Загону 19» ВПФ США, який назавжди зник із радарів.
 
Також Костянтин Стогній і знімальна група ICTV відвідають долину Пуерто-Ріко, у якій розташований 305-метровий радіотелескоп «Аресібо». «Мета цієї телеекспедиції - з'ясувати, чому вчені НАСА вимагають негайно знищити найбільший телескоп у світі, і що насправді робить Аресібо – стежить за зірками чи контактує з інопланетними цивілізаціями?», – розповідає Костянтин.
 
Також у планах телевізійників ICTV знайти зниклу піраміду Атлантів і розгадати загадку таємничої істоти «чупакабри», або «козиного вампіра», яка, щоправда, вже була частково розгадана у листопаді 2007-го. 
 
«Ще ніхто з європейських журналістів не наважувався взятися за реалізацію подібних проектів», - переконаний редактор департаменту документальних фільмів та спеціальних проектів ICTV, учасник телеекспедиції Михайло Дворенчук,   – «Костянтина Стогнія можна назвати першовідкривачем таємничих бермудських земель. Про секрети Бермуд дізнаються і телеглядачі ICTV: за результатами цих експедицій ми зробимо яскраві документальні фільми».  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13378
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
критик
5888 дн. тому
Товарищи, как не стыдно брать чужой ник!!!(((( Имейте смелость подписываться своим. критик // 19.03.2008 17:40:52 Не хорошо Ваня. Злость нужно держать в себе. Никто ж не виноват, что ты оказался недобросовестным сотрудником, а тем более в этом не виновата Костина команда и тот же редактор. А ты рыдай, да смотри не обрыдайся, а то таких талантов как ты - еще поискать... Это не мои слова.... Саша больши не подписывайся этим ником.
Ваня
5892 дн. тому
Критику. Ваня - это я. Набери меня на мобильный (ты его явно знаешь) и расскажи мне лично про "рыдать" и про "сотрудников". Вы, уважаемые, палитесь меньше, чтобы о вас полгорода эти басни не городили в разных деталях и подробностях. Саша, если это писал ты, то я в шоке.
критик
5893 дн. тому
Не хорошо Ваня. Злость нужно держать в себе. Никто ж не виноват, что ты оказался недобросовестным сотрудником, а тем более в этом не виновата Костина команда и тот же редактор. А ты рыдай, да смотри не обрыдайся, а то таких талантов как ты - еще поискать...
Гость
5893 дн. тому
Редактор департамента документальных фильмов и специальных проектов ICTV Михаил Дворянчук... Я рыдаю... с такими редакторами канал рухнет в обозримом будущем... Костенька, как всегда, доедет до Киевского моря, отпишет там стенд-ап а-ля "В Бермудском треугольнике очень страшно, но я, ветеран спецвойск КГБ, самый опупенный", его съемочная группа во главе с "редактором" пробухает все командировочные в аэропорту, снимут три минуты исходника, поскольку рученьки с бодуна дрожат, и из этого матерящиеся режиссеры будут лепить пулю. Удачи Костеньке в его нелегком труде :)))))))))))))))))))))))))))))
критик
5893 дн. тому
Во-первых, не всю команду)) А во-вторых, его новое - это давно забытое старое)) Я имею ввиду фильм про загадочное существо "чупакабра"....
Наташа
5893 дн. тому
...ты только не пропадай там, Костенька.
z
5893 дн. тому
Безлюдная уж все локти себе, наверное, искусала. Моло того что Стогний сам с Интера ушел, команду увел, и стоящий продукт на ICTV создал. Так еще и документальные фильмы делать будет (не ровня Лариковским). А Богуцкий только руки потирает. Молодец! На своем месте человек. За продажного Шустера таки сумел отыгрался. Я бы на его месте Стогния всеми силами удерживал.
Гість
5894 дн. тому
Так уже був фільм про Бермудський трикутник. Здається, на Діскавері чи десь іще. А може у передачі на СТБ про непоясненно, вле факт. Там ідея була така, що насправді існує чимало інших місць на планеті, де пропадають літаки і таке інше. Там було якесь пояснення цьому. Здається, казали, що там об"єкти зникають не частіше, ніж на інших подібних територіях. Але стосовно Бермудського трикутника, то він став таким завдяки піару. Якийсь американський журналіст написав про нього книжку, дещо пересмикнув факти і трикутник став у людських головах тим, чим він є.
злий
5894 дн. тому
Знаючи попередні роботи Стогнія, варто очікувати цікавих та захоплюючих фільмів. Будем надіятись що їх нечекатиме доля зниклих безвісти.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду