detector.media
18.03.2008 16:48
ICTV відправляє Костянтина Стогнія до Бермудського трикутника
ICTV відправляє Костянтина Стогнія до Бермудського трикутника
21 березня знімальна група ICTV на чолі з ведучим «Надзвичайних новин» Костянтином Стогнієм вирушають у двотижневу експедицію в район Бермудського трикутника. Про це повідомляє прес-служба каналу. 
 
Під час цієї експедиції команда Стогнія планує зняти чотири фільми, які з’являться  на ICTV у травні. Сюжети розслідувань Костянтина Стогнія будуть присвячені причинам катастроф у цьому районі.
 
«В історії Бермудського трикутника багато таємничих подій, однак ми торкнемося тільки сучасних, – розповідає пан Стогній. – У лютому російські вчені на весь світ заявили, що розгадали секрет цього місця – знайшли невідомий науці газ гідрат метану, який, на їхню думку, і був причиною зникнення людей, кораблів, літаків. Ми на практиці перевіримо їх версії щодо причин катастроф. Наша робота проходитиме виключно усередині Бермудського трикутника – на літаку, на яхті й під водою».
 
Подорож знімальної групи ICTV Бермудським трикутником пройде по курсу яхти «Руф», команда якої безслідно зникла, а сама яхта майже рік дрейфувала в океані. Шлях повітрям пройде по курсу  «Загону 19» ВПФ США, який назавжди зник із радарів.
 
Також Костянтин Стогній і знімальна група ICTV відвідають долину Пуерто-Ріко, у якій розташований 305-метровий радіотелескоп «Аресібо». «Мета цієї телеекспедиції - з'ясувати, чому вчені НАСА вимагають негайно знищити найбільший телескоп у світі, і що насправді робить Аресібо – стежить за зірками чи контактує з інопланетними цивілізаціями?», – розповідає Костянтин.
 
Також у планах телевізійників ICTV знайти зниклу піраміду Атлантів і розгадати загадку таємничої істоти «чупакабри», або «козиного вампіра», яка, щоправда, вже була частково розгадана у листопаді 2007-го. 
 
«Ще ніхто з європейських журналістів не наважувався взятися за реалізацію подібних проектів», - переконаний редактор департаменту документальних фільмів та спеціальних проектів ICTV, учасник телеекспедиції Михайло Дворенчук,   – «Костянтина Стогнія можна назвати першовідкривачем таємничих бермудських земель. Про секрети Бермуд дізнаються і телеглядачі ICTV: за результатами цих експедицій ми зробимо яскраві документальні фільми».  
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY