Севастопольський «Девком» припинив трансляцію програм ЧФ Росії

17 Березня 2008
1862
17 Березня 2008
10:22

Севастопольський «Девком» припинив трансляцію програм ЧФ Росії

1862
Севастопольський «Девком» припинив трансляцію програм ЧФ Росії
З ефіру севастопольського телеканалу «Девком-інформ плюс» зникли щоденні програми телестудії Чорноморського флоту Росії «Відображення» та «Чорноморський об’єктив», повідомляє газета «Экономические известия». Нагадаємо, раніше через ретрансляцію цих програм Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення відмовила «Девкому» у переоформленні ліцензії. Під час обговорення питання члени Нацради зауважували, що компанія «не має ані технічних, ані творчих можливостей виробляти власний продукт», відтак, вона демонструє в ефірі власного каналу здебільшого продукт інших виробників. Причому близько години щоденного мовлення каналу  є ретрансляцією програм Чорноморського флоту Російської Федерації, яка не має жодних ліцензій на мовлення в Україні.
 
«Юридичні підстави на право розповсюджувати власну продукцію на території України повинні бути. До того ж, програми російської телестудії мають бути адаптовані до нашого законодавства», - сказав виданню представник Нацради у Севастополі Ігор Сабельников. Разом із тим, пан Сабельников наголосив, що рішення припинити транслювати програми телецентру ЧФ Росії керівництво «Девкома» прийняло самостійно.
 
Замість російських телепрограм у сітці мовлення «Девкома» з’явились мультиплікаційні фільми, музичні кліпи та розважальні програми.
 
У Криму телепрограми студії ЧФ Росії також транслюють ТРК «Чорноморська» і Севастопольська РГТРК.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1862
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алекс
5893 дн. тому
Правильно, а програма турецького, грузинського, болгарського і румунського флоту дуже абидно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду