detector.media
17.03.2008 10:22
Севастопольський «Девком» припинив трансляцію програм ЧФ Росії
З ефіру севастопольського телеканалу «Девком-інформ плюс» зникли щоденні програми телестудії Чорноморського флоту Росії «Відображення» та «Чорноморський об’єктив», повідомляє газета «Экономические известия». Нагадаємо, раніше через ретрансляцію цих програм Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення відмовила «Девкому» у переоформленні ліцензії. Під час обговорення питання члени Нацради зауважували, що компанія «не має ані технічних, ані творчих можливостей виробляти власний продукт», відтак, вона демонструє в ефірі власного каналу здебільшого продукт інших виробників. Причому близько години щоденного мовлення каналу  є ретрансляцією програм Чорноморського флоту Російської Федерації, яка не має жодних ліцензій на мовлення в Україні.
 
«Юридичні підстави на право розповсюджувати власну продукцію на території України повинні бути. До того ж, програми російської телестудії мають бути адаптовані до нашого законодавства», - сказав виданню представник Нацради у Севастополі Ігор Сабельников. Разом із тим, пан Сабельников наголосив, що рішення припинити транслювати програми телецентру ЧФ Росії керівництво «Девкома» прийняло самостійно.
 
Замість російських телепрограм у сітці мовлення «Девкома» з’явились мультиплікаційні фільми, музичні кліпи та розважальні програми.
 
У Криму телепрограми студії ЧФ Росії також транслюють ТРК «Чорноморська» і Севастопольська РГТРК.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY