«Максимум в Україні» (ICTV) став щоденним. І шукає журналістів

11 Березня 2008
14497
11 Березня 2008
11:30

«Максимум в Україні» (ICTV) став щоденним. І шукає журналістів

14497
«Максимум в Україні» (ICTV) став щоденним. І шукає журналістів
 З 11 березня програма «Максимум в Україні» на ICTV виходитиме по буднях о 19.45. Про це «ТК» повідомила продюсер відділу тижневих програм ICTV Оксана Соколова. За її словами у п’ятницю тижнева програма свій формат не змінюватиме, натомість із понеділка по четвер «Максимум» складатиметься з повторів двох найкращих сюжетів, які вже були в ефірі 
 
«До нас дуже часто звертаються глядачі і просять повторити окремі матеріали. Бувало, що ми робили дайджест із програм, які вже були в ефірі. І цей випуск давав непогані цифри. Тому  ми зрозуміли, що, оскільки матеріали програми  не прив’язані до дати та часу, а також мають серйозний суспільний резонанс, то варто їх повторювати. Фактично щоденний «Максимум» буде дайджестом із вкрапленням реакції на сюжети», - розказала Оксана Соколова. 
 
За її словами, частина сюжетів програми має суспільний резонанс тільки після їх повторної трансляції. Приміром, саме так сталось із матеріалом про радіоактивне сміттєсховище, яким Міністерство з питань надзвичайних ситуацій зацікавилось після другого ефіру. «Або, наприклад, нещодавно ми повторювали один із наших останніх матеріалів про фільм «В бой идут одни старики». Ми розповідали про долю актора, який грав Смуглянку:  він спився і фактично живе у бідноті.  Наш сюжет побачила Оксана Байрак, знайшла нашого репортера, дізналась телефон цього актора і запропонувала йому роботу. І тепер він на роботі, грає роль другого плану у новому фільмі. Я думаю, що це для нього повернення до життя. Ми чекаємо зйомочних днів, і зрозуміло, що такий резонанс ми не можемо пропустити», - зазначає пані Соколова.  
 
Окрім «резонансних матеріалів» у щоденних випусках «Максимуму в Україні» транслюватимуться і сюжети з російського «Максимуму». «Таким чином ми розбавимо програму, зробивши її не лише проблемною, а й яскравою. А далі побачимо, може кидатимемо туди  й свіжу інформацію, якщо вистачить сил», - переконана продюсер відділу тижневих програм каналу. За її словами, з часом планується транслювати виключно українські сюжети, але для цього необхідно вирішити кадрову проблему. Саме тому ICTV на сьогодні шукає журналістів, які зможуть працювати у форматі цієї програми. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14497
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Креатив
5897 дн. тому
Це правда, друже!
Аде повір, краще вже ЯКІСНО мавпувати аніж гнати свою власну "{CENSORED}", сіру, тупу і нецікаву . . . .
А креативу нуль бо кадрів не виховують.
Вся школа в Росії, всі режисери в Росії, всі традиції там.

Але ми можемо і я це бачу . . .
Наш дубляж . . . . За рік-два в кінотеатрах просто приємно стало дивитися фільми. Ще трохи і наздоженемо росіян в яких це шліфувалося десятиріччями
GTUI
5897 дн. тому
Креативу на українськрму ТБ - нуль. Тому й мавпують (в кращому разі купують) чужі формати і чужі програми. Все одно вам ніколи не наблизитися до оригіналу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду