ICTV перекидає «Максимум» на п’ятницю і переносить «Свободу слова»

20 Листопада 2007
12418
20 Листопада 2007
16:36

ICTV перекидає «Максимум» на п’ятницю і переносить «Свободу слова»

12418
ICTV перекидає «Максимум» на п’ятницю і переносить «Свободу слова»
Телеканал ICTV вніс зміни у п’ятничне програмування. Тепер «Свобода слова» виходитиме не о 21.30, а о 19.20, а замість неї слот має посилити «Максимум в Україні», що раніше виходила о 21.30 у четвер, а о 22.50 у п’ятницю з’явиться нова інформаційно-розважальна програма «Ти не повіриш», яка у вересні стартувала на російському каналі НТВ.
 
Програмний директор ICTV Юрій Колесник пояснює ці зміни незадовільними рейтинговими показниками «Свободи слова»: «Свободу слова» поставили на 19.20. Після неї ми програмуємо тим, що в нас є: «Максимум», російська програма, художній фільм. Нам здалось, що так буде цікавіше. Якби ми були задоволені рейтингами «Свободи», ми б її не чіпали».
 
Середня частка «Свободи слова» в листопаді становила 6,61%, рейтинг - 1,76%, частка «Максимуму в Україні» - 7,38%, рейтинг 2,96%.
 
Як вже повідомляла «ТК», з 26 жовтня «Свобода Савіка Шустера» на «Інтері» виходить в той же час, що й ток-шоу на ICTV.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12418
Теги:
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nik
6021 дн. тому
Дуже правильно
Таня
6022 дн. тому
Час покаже як воно буде. Якщо програми будуть цікавими, то й глядачі на них підтянуться з робіт швидше. Я точно буду! Дивитися "Свободу слова" о 21,30 теж нелегко - втома від робочого тижня дається взнаки.
Алегарф
6023 дн. тому
И моложе, и стройнее... А изюминки-загадки - нет. Куликов, наплюй на бабки! Мой тебе совет.
Прохожий
6023 дн. тому
Слышь, СТАТИЧНИЙ! Ти собї стоїш на узбіччі, там і стій, рідненький. Дивись-но - не впади. А просторікувати про націоналізм - зась! Бачили ми таких розумників!
Статичний
6023 дн. тому
"Слыш, РАДНОЙ!" Раз ти "прохожий", то і йди собі. А націоналізм не чіпай!
Прохожий
6023 дн. тому
Все шло к этому с самого начала. Перед запуском "Свободы" с Куликовым я предрекал, что он проиграет дуэль Шустеру, и что выход программы в эфир ICTV надо или сдвинуть по времени, или перенести на другой день. Не послушали, а теперь нужда, видать, заставляет. Совет руководству ICTV на будущее - пока не поздно, замените Куликова или возьмите кого-нибудь ему в пару, для разнообразия. Иначе скоро все студийные мухи со скуки передохнут. Куликовская политкорректность, граничащая с обыкновенным страхом не дай бог никого не обидеть, уже просто раздражает. В последней передаче противно было смотреть, как он благоволил демагогу Шуфричу. Савик, будь он на его месте, уже давно бы того осадил и прекратил его словесный понос. А Куликов молча внимал, пока Шуфрич сам не выбился из сил. В итоге пострадал телезритель, который вынужден был слушать долгий и бессодержательный спич Шуфрича, а не внятные суждения московского эксперта. Должен признать, хоть мы с Куликовым заканчивали в свое время одну из лучших киевских средних школ (№ 92), этот "рассадник украинского буржуазного национализма" времен СССР :-)) , парень оказался - не боец. Увы!
Володимир
6023 дн. тому
Вважаю це рішення помилкою. Тепер дехто з глядачів цієї програми не встигатиме на 19.20 (я в тому числі) і щоб подивитись хоча б одну "Свободу" переключиться на Шустера, таким чином рейтинг "Максимум" також впаде.
Здивований
6023 дн. тому
КРУТО - ДИВНІ РІШЕННЯ! ТРЕБА ДАТИ АНДРІЄВІ ТРОХИ ЧАСУ. БО, ЩО ЦЕ ЗА ВИБИВАННЯ СТІЛЬЦЯ З ПІД НІГ?! Програмний директор ICTV Юрій Колесник пояснює ці зміни незадовільними рейтинговими показниками «Свободи слова»... ДЛЯ АРГУМЕНТАЦІЇ МОЖНА БУЛО Б ЩОСЬ ЦІКАВІШЕ ПРИДУМАТИ... МОРЕ ЛЮДЕЙ НЕ ВСТИГАТИМЕ НА 19.20... ЗНОВУ ЦІ ВІЧНІ ПРОБЛЕМИ З НАСТРОЄМ ТА СИМПАНІЯМИ ІНВЕСТОРІВ:)
Богдан
6023 дн. тому
Зовсім не згідний! Новий ведучий "Свободи слова" навіть кращий за Шустера. Можливе деяке зниження рейтингів, але тільки від втоми глядачів від полиітики. Натомість тепер в зручний час я особисто не зможу переглядати серйозну телепрограму.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду