Журналіста Mignews хочуть звільнити за відмову працювати понаднормово

11 Березня 2008
12130
11 Березня 2008
11:14

Журналіста Mignews хочуть звільнити за відмову працювати понаднормово

12130
Журналіста Mignews хочуть звільнити за відмову працювати понаднормово
Журналіст інтернет-видання Mignews Володимир Малінін заявляє, що його примушують написати заяву про звільнення за власним бажанням після того, як він відмовився працювати понаднормово. Суперечка між паном Малініним та його керівництвом сталася 6 березня, коли по завершенні робочого дня він пішов із Верховної Ради, не дочекавшись дозволу начальства.  
 
«Мій робочий день триває з 9 до 18 години. 6 березня протягом дня я передав новини з Парламенту, а о 18: 10 я пішов з Верховної Ради, оскільки в мене закінчився робочий день, - розповів Володимир «ТК».-  Я чекав дзвінка від директора Інтернет-проектів Media International Group (MIG) Юлії Міщенко. Вона мала проінформувати мене про те, чи маю я затриматися в Парламенті, проте зателефонувала вже, коли я проходив повз Кабмін. Юлія Міщенко почала питати мене, чому я пішов з парламенту, чому не затримався, і чому не знаю, який законопроект тільки що прийняли, а потім почала вимагати, щоб я приїхав в офіс та написав заяву за власним бажанням». За словами пана Малініна, раніше йому неодноразово доводилось затримуватись на роботі, часом і до 22 – 23 години, не отримуючи при цьому жодних доплат за понаднормову роботу. Однак цього разу, каже він, залишитись не міг, оскільки мав особисту зустріч.
 
Журналіст стверджує, що пані Міщенко відкрито виявляє неприязнь до нього особисто. Те, що йому не вдалося спрацюватися з керівництвом, Володимир Малінін мотивує непрофесіоналізмом останнього: «Наприклад,  на посаду старшого редактора Юлія Міщенко взяла свою близьку подругу - фізика-ядерщика за освітою. Ця дівчина любила розбавляти тексти фразами на кшталт: «Одеса, которая находится в Крыму». У свою чергу вона наводила мені приклад Сергія Набоки, який працював журналістом, хоча був математиком».  
 
«Я вважаю його непрофесійним журналістом. Є певні кореспондентські обов’язки, які він не виконує, - пояснила «Телекритиці» свою позицію Юлія Міщенко. – До того ж, говорити про звільнення Володимира рано. Він ще не написав заяву».
 
Володимир Малінін вважає вимогу написати заяву про звільнення за власним бажанням порушенням своїх трудових прав і збирається звернутись до прокуратури. Він уже повідомив про інцидент власника Media International Group Вадима Рабіновича, який свого часу, за словами Володимира, запросив його на роботу до MIGnews. «Я сказав, що у нас досить складні стосунки з директором та попросив його термінового втручання. Проте він відповів так: «Как Юля решит, так оно и будет. Я с ней работаю, я ей доверяю»,повідомив Володимир Малінін.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12130
Коментарі
60
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей Мавка
4773 дн. тому
Людині просто заздрять. Я в шоці. Випадково переглядав статті, прочитав цей матеріал та огидні коменти. Хто така Юлія Міщенко? Це нуль, як професіонал та людина. Хто такий Малінін? Це звичайний журналіст, який має честь та гідність, людина, яка має вади, яка є трохи дивакуватою людиною, але розумною та адекватно. Так він зробив чимало помилок, іноді його важко зрозуміти. Але він порядна людина. В нього є друзі і вороги. Можливо він не такий як всі. Але він не є дебілом.
Сергей Мавка
4773 дн. тому
Слухайте, але так поливати брудом колегу. І тільки тому, що він сказав правду! Тільки тому, що його дістали. У Малініна і аспірантура за плечима, він представляв Україну на міжнародній арені, і освіта в нього якісна. А Міщенко невідомо що закінчила, але журналіст вона нульовий. Писати вона не вміє. Має єврейські коріння, тому видає себе геніальним журналістом. Не будь вона єврейкою, грібла б козяки своїми двома лівими руками. Вона б ні де б не працювала.
Сергей Мавка
4773 дн. тому
Ви навіть не уявляєте, наскільки гидко читати цю "дискусію", організовану співробітниками проєврейської контори. Україна буде вільною, коли євреї почнуть знати своє місце. Я пам'ятаю, як Малінін писав статті проти антисемітизму, тому Рабінович його тоді і взяв. Малінін не витримав дебілів, пішов і дав інтерв'ю "Телекритиці". Історія відома: "Дзвонить Ізя до іншого єврея: В мене донька фізик=ядерщик, візьми на роботу старшим редактором". Всі, хто колись мав справу з єврейською конторою, усі плюються. Це Міщенко, низькопробний журналіст, яка не може двох слів пов'язати у купі, сиділа та писала ці огидні коменти. Це настільки низько та непорядно. Уся контора сиділа та ліпила коменти за вказівкою клінічно хворої Юлії Міщенко.
Олена
5947 дн. тому
А удивительно, как этот Малинин вообще проработал так долго... Нормальный работодатель не станет терпеть бездельника. Нельзя журналисту уйти с места события не дождавшись кульминации и мне, как читателю наплевать на его рабочий день. если в его материале нет самого главного! ему просто не понятны такие понятия как самоотдача, удовлетворенность и гордость хорошо сделанной работой,ответственность и как минимум ДОБРОСОВЕСТНОСТЬ!!!!! Стыд позор обливать помоями людей, которые болеют за свою работу! Неужели у руководства нет желания уволить этого непрофессионала по статье по профнепригодности? Я полагаю, что теперь увидив резюме с его фамилией, ему с улыбкой откажут! А вот честным украинским парням, которые бегут платить налоги хочу напомнить, что израильский бизнесмен,кроме перечисленных пороков занимается благотворительностью,культурой,спортом в Украине, а вот Лазаренко и ему подобные свои капиталлы вывозят за рубеж. Многим украинцам глубоко наплевать на детей, пенсионеров, укр. культуру, церкви и мн др. Поэтому не стоит развивать вражду и завидовать евреям! Давайте любить и работать на благо страны,в которой живем и которую любим!
Оксана
5952 дн. тому
Я все больше удивляюсь людям: вчера в {CENSORED} без мыла лезем, а сегодня обливаем такими помоями, что и прочесть страшно. Я так скажу: сама до недавнего времени работала на МИГе и с удовольствием вспоминаю это время. А более лояльного и терпеливого директора, нежели Юля Мищенко я вообще не встречала. А в любом коллективе есть парочка затесавшихся {CENSORED}...
По поводу Малинина - даже говорить ниччего не хочется... Дураков обычно жалеют, он же даже жалости не заслуживает. Но как и в любом вопросе, всегда есть кто-то за и кто-то против. Не нравится работать - геть! Иди и ищи другое место. Никто ж не держит и незаменимых "проФи" нет. А поливать грязью мы все умеем... Вопрос зачем? Думаю, обмусоливать дальше нечего...
Макс
5952 дн. тому
Не бачу причин, аби роздувати тут дискусію. На "Мігньюзі" низькі зарплати і ненормований графік? Але ж, принаймні, на співбесіді умови обговорюються. Подобається - велкам до штату, не подобається - гудбай...
otar
5952 дн. тому
2 "малинина знают все" - Це ви вирішили, що повинен цей сайт?)) Дякуємо, а ми-то думали.
я!!!
5953 дн. тому
да уж! не повезло журналистам, которые работают дольше положенного! жизнь- она ведь не заключается в сплошном пахалове, она одна и неповторима! ошибка Малинина, зачем развивать такую {CENSORED}.. политик мэру морду бьет и нифига, работает, не уволен.. а ты хочешь, чтоб тебя орденом за искренность наградили?))) напиши эту дибильную заяву, {CENSORED} и отдай) поверь, легче станет..мочевому пузырю, как минимум) антиреклама изданию уже обеспечена и тебе тоже)))))
Сталкер
5953 дн. тому
До Малініна можна ставитися по різному. Одним він подобається, іншим не подобається. Втім більшості праламентських й не тільки парламентських репортерів на його існування взагалі начхать. В цій історій мене не особливо цікавить за що вигнали Малініна. (Знаючи рівень зарплат на мігн"юзі, вважаю що ваін окупався Рабіновічу на 300%). Мене цікавить інше: яким чином це інтернет-видання дозволяє собі поати "чорну" заробітню плату? Зауважу,що цим на Мігн"юзі незадоволений не один лише Малінін. Чому мовчить податкова? Чому мовчать компетені органи? Воістину лохуватою нацією ми є, панове українці! До нас приїздить робити бізнес ізраїльський мільйонер Рабіновіч і дозволяє собі недоплачувати податки в українську казну. Нашого бізнесмена за таке можуть закатаи в асфальт, Рабіновічу це якось сходить з рук. Впевнений, тимчасово.
Психиатр
5953 дн. тому
Симптомы шизофрении могут проявиться внезапно или — развиваться медленно, незаметно для окружающих. 1. Нарушение речи. Примером могут служить отрывистые ответы на вопросы, или же — неспособность сообщить исчерпывающую информацию (вместо этого человек подает односложные реплики), а если и говорит фразами — то замедленно. 2. Слабое проявление эмоций или вообще — видимость их отсутствия. Это нередко приводит к потере друзей и ограничивает круг социального общения. Лицо человека утрачивает выразительность, он избегает смотреть в глаза собеседнику. 3. Неспособность выполнять какие-либо задания. Больной человек просто не видит смысла в том, чтобы добиваться каких бы то ни было целей. Из-за этого у него возникают проблемы с учебой или работой. 4. Отсутствие сосредоточенности. Больной шизофренией не способен сосредоточить на чем-то свое внимание. Его мозг отказывается обрабатывать поступающую информацию. Поэтому человек начинает путаться и терять ход мысли.
ziri
5953 дн. тому
Володя Малінін був героєм преси ще за часи навчання його в інституті ж. Можна навіть сказати, що він удостоївся бути автором статті місцевого видання про малінові піджаки. Далєко пашол
Переборчивая
5953 дн. тому
І як це Малінін ще не звернувся у Гаагу? Я дивуюся
Uk
5953 дн. тому
Володя Малинин - молодец не побоялся публично пойти с чернотой на конфликт, Мищенко надо ставить на место всем сотрудникам!!!!
Uk
5953 дн. тому
Уважаемые коллеги! Насколько гнусно этоу грязь читать. По-моему, явно перебор. И не вам решать о правоте шага выашего коллеги
Рыжая
5953 дн. тому
2 otar: Переглянула - чесно зізнаюся, десь до 9 сторінки: далі нудно стало. Проте на тлі дубляжних війн, шевченківсько-преміальних розбірок і різноманітних "сляній-поглощєній" історія Володі Малініна, котрий любив свою роботу, та понаднормово працювати не хотів, яскраво виділяється :)) "Щодо калібру чи рангу журналіста, думаю, не вам (і не мені) це вирішувати" - перепрошую, а кому? Як на мене, калібр і ранг в нашій пофесій визначається перш за все читачем/глядачем, рівнем його уваги до персонажу, довіри. Як не прикро, "калібр і ранг" = популярність, впливовість, досвід, etc. В данному випадку я виступаю як читач, як споживач продукції (наголошую: до політичної журналістики я жодного стосунку не маю). І отже, думаю, маю повне право на власну думку. Володя Малінін - ніхто. Персонаж, відомий лише "завсідникам" Ради і кабміну. І відомий не з кращого боку, як свідчать каменти. Фріковатий дядя - не більше, і не менше. Персонаж, наврядчи гідний такої уваги... Отже все одно закрадаються думки щодо істиних причин появи статті. І істиного об'єкта наїзду. ІМХО, звичайно.
otar
5953 дн. тому
Як я і попереджав особливо активного коментатора, витер усі численні коменти, написані з однієї адреси. І надалі витиратиму, так що можете не напружуватись особливо. Радив би вам бути скромнішим, правда.
otar
5953 дн. тому
2 Рыжая: У вашій останній фразі - концентрована істина :) Конфліктна тематика є для нас однією з основних і, між нами кажучи, найбільш "хлібною" в плані рейтингів та приросту аудиторії, тому ми публікуємо інформацію про трудові конфлікти у ЗМІ дуже часто. Можете переглянути "посилання за темою" (це, власне, тема "конфлікт") під цією новинию і пересвідчитись у цьому. Щодо калібру чи рангу журналіста, думаю, не вам (і не мені) це вирішувати. Щодо обсягу - як на мене, нормальний обсяг новини.
Рыжая
5953 дн. тому
2 otar: "Не бачу ніякого "опусу". Просте повідомлення про банальний конфлікт між журналістом і роботодавцем" - звісно, можливо, ми з Вами маємо різні погляди стосовно термінологій. Проте, погодьтеся, не кожний день "Телекритика" видає таке розгорнуте и грунтовне "повідомлення" про такі, як Ви абсолютно вірно зауважили, абсолютно банальні конфлікти. Тим більше, коли в головній ролі - зірка журналістики "категорії В" (і це - в кращому випадку В...). Востаннє пам'ятаю в вас таке завзяття, коли мова йшла про Скрипіна... А тут - Малінін :)))) Хоча, звісно, можливо, я не так прискіпливо моніторю "Телекритику" :))
otar
5953 дн. тому
2 "со стороны" - Тільки психдиспансеру. Ми обоє знаємо, про яке ІР йдеться. Пропоную негайно припинити, а то почну терти коменти. 2 Рьіжая - Не бачу ніякого "опусу". Просте повідомлення про банальний конфлікт між журналістом і роботодавцем.
Рыжая
5953 дн. тому
Почему-то кажется, что появление на "Телекритике" этого "правозащитнического" опуса не случайно. Вы уж простите, но создатели этого - достаточно уважаемого и влиятельного ресурса о масс-медиа, - просто не могут не знать, что работа журналиста и ненормированный рабочий день идут в неразрывной связке. По аналогии: это все равно, что терапевт во время эпидемии гриппа будет писать в Минздрав гневную петицию: дескать, злые силы хотят меня уволить - я отказался работать с пациентом, который на меня бессовестно начхал! :)) О роли проф. образования в данной сфере - тоже молчим... И о стиле изложения "пострадавшей" стороны... Короче, дорогая редакция, зачем запостила? :))
otar
5953 дн. тому
На жаль, більшість коментарів обох сторін тут написані з однієї ІР-адреси)
estern
5953 дн. тому
хм....интернетчица -- это как? Та, которая пользуется Интернетом? Или та, которая сайты пишет? Или оказывающая услуги по доступу к сети? Дэвушка, вы определитесь))
Natka
5953 дн. тому
Господин Малинин, Кристина - это твое новое имя? Как ты жалок, ты даже себе не представляешь...
Евгения
5953 дн. тому
Я лично не знакома с вышеуказанным Малининым (хотя и наслышана), но проработала в холдинге "Столичные новости" не один год. И могу сказать одно - Юля Мищенко просит кого-то написать заявление об увольнении только в том случае, если человек воообще не справляется со своими обязанностями. А работа он-лайн журналиста не предпологает нормированного дня. Сама сидела в ЦИК иногда больше суток, но и премия была и выходной незапланированный. Но самое главное, что Юля, хоть и директор, работала наравне со всеми, хотя у нее тоже есть "личные встречи".
pravdolub
5953 дн. тому
Думаю, положить конец этой дискуссии может одно: руководство ТК должно познакомиться с Малининым. Любой здравомыслящий человек сразу поймет, что это очень больной (безо всякой иронии и наездов) человек. А сейчас - весна, у таких людей наступает обострение. А Юле Мищенко, которая наверняка взяла его на работу от отчаяния (ну просто смешные зарплаты на Мигньюзе, никто же там работать не хочет) желаю не обращать внимание на тех (того), кто пишет гадости в этот форум, а также с честью и без особых потерь выпутаться из этой истории, избавившись от г-на Малинина.
JOURNALIST
5953 дн. тому
Отар, сорри, а с каких это пор слово "дурачок" вы цензорите? Хочу напомнить вам, дружище, слова знаменитого профессора филологии, мировой величины -сам Потебня (мне посчастливилось слушать его лекции) говорил, что слово "цветок" ничем не лучше слова "жопа" с филологической точки зрения... А вот вы "дурачка" отнесли к ненормативной лексике... загляните в Даля и Ожегова, почитайте семантику слова "дурачок"! Каким же еще словом определить Малинина-Калинина?.. Коллега, не будьте святее Папы Римского!
JOURNALIST
5953 дн. тому
Вот видите, Отар, что вы спровоцировали из-за форменного {CENSORED}! На старательного и профессионального человека началось конкретное "гониво" низкопробного контингента. Кто сомневается, что этот п..... заказал все эти мнения за себя.... Цену ему все знают. {CENSORED} не позорь себя, Калинин-Малинин, если бы у тебя были мозги и первичные половые признаки, то ты бы понял, что доказывать свою правоту надо на профессиональном уровне, а не интригами да борьбой со слабыми женщинами! Пойди в прокуратуру, пойди - оттуда тебе дорога, как Шурику из Кавказской пленницы, в сумасшедший дом! Извините, Отар, от волнения даже забыл пожать вашу руку...
estern
5953 дн. тому
А чего удивляться? Мальчик всегда хотел славы...В Инжуре "клеил" девочек, показывая фотки, где он с нардепами рядом стоял...Бедную Витренко довел до того, что она вроде как даже на него жалобу руководству написала. Дальше--больше. Каждый раз жаловался, что его постоянно кто-то обижал. Даже вроде как митинг на Майдане собрал под девизом "даешь жилье аспиранту Малинину"...Тексты--полный отстой. Чес говоря, идея послать его работать в Раду -- из разряда экстримальных. А по большому счету, прежде чем такого шныря брать на работу, надо было бы посоветоваться с журналистами. Вовочку знают все)))Хотя, ежели сам Рабинович его приглашал -- то кто кому Рабинович в таком случае)))
Наталья
5953 дн. тому
Не знаю, кто и где пишет все эти гадости, но читать противно и больно. Пишет человек, который хорошо знает редакцию МИГньюза... Есть подозрение (не факт), что это сам Вова. Если до недавнего времени его еще пытались поддержать и образумить, действительно помочь работать, то сегодня у всех полный шок (особенно после последних комментариев). Мне лично неприятно. Было много шуток, много работы, встреч - много всего. Были и ссоры, и выяснение отношений по поводу плохой работы... На некоторое время я обрадовалась и даже поверила, что Вова действительно начал нормально работать и грамотно, правильно подавать материалы. Но, как оказалось, не все так легко. Мне стыдно, что нормальные люди читают гадости, написанные неуравновешенным человеком, который от бессилия не может ничего больше сказать. Знаеш, дорогой корреспондент, я была о тебе лучшего мнения и не думала, что ты от моего имени напишеш такое...
mike
5953 дн. тому
---Сторонній відвідувач думаю не нужно расшифровывать как этого человека зовут?
Сторонній відвідувач
5953 дн. тому
вся дискусія перетворилась на низькопробний фарс. Останні повідомлення, як на мене, створені однією й тією ж людиною. Ганьба, вельмишановні, ганьба.
НАТА
5953 дн. тому
Почему такие "профи" никому вообще не нужны*?
Ольга
5953 дн. тому
С более ярковыраженной формой {CENSORED}девушек на шквалт Мищенко не видела. Я Юку знаю с 2000 года. Полная {CENSORED}
аноним
5953 дн. тому
Мищенко - это полный Х{CENSORED} над ней все коллеги смеются
Виталик
5953 дн. тому
Юлия Мищенко считает, что за ту нищенскую зарплату профи будут работать. Студенты работать не будут. А Юлие Мищенко надо {CENSORED}
Анатолий
5953 дн. тому
Я с Володей Малининым работал давно. Человек он высокоморальный. И какие {CENSORED}в мигньюзе, которые вместо работы, поливают помоями колегу
Vitia
5953 дн. тому
Вот все парламентские журналисты знают Юлию Мищенко, ей нужно {CENSORED}. И колектив себе такой же набрала. Все кто общался с Юлией Мищенко знают, что у нее {CENSORED}, и за спиной крутят у виска. У нее системный {CENSORED} и Рабиновичу ее надо выкинуть как локусток туалетной бумаги. А Володя Малинин в Раде с 1997 года, он честный, порядочный и высокопрофессиональный журналист
Mike
5953 дн. тому
Я не знаком с Юлией Мищенко но думаю это добрая и терпеливая женщина раз взяла на работу этого человека. А то что этот человек сам кинулся себя защищать в этом форуме еще одно подтверждение его неадекватности. Ты в курсе что это твоей карьеры?
estern
5953 дн. тому
Удивительное дело! Тут, можно сказать, бедного и несчастного Вовика Малинина везде обижают, а ООН (не говоря уже о всяких Европарламентах) не в курсах! Даешь Малинину политубежище в Бурундии!!
Доктор Ливси
5953 дн. тому
Считаю глупым развивать дальнейшую дисскусию с вами Сталкер (Владимир Малинин). P.S. Никогда не спорьте с дураком, вы опуститесь до его уровня и он убьет вас своим опытом.
Сталкер
5953 дн. тому
Доктор Лівсі, займіться нарешті своєю роботою і пишіть новини на стрічку Мігн"юза! Або ж підіть до Рабіновіча і попросіть підвищення зарплатні за подвійну роботу.
malaya
5953 дн. тому
уважаемый Сталкер, не надо, пожалуйста, драмматизировать, будто бы по велению олигарха вся редакция решила "очернить" беднягу. Поверьте, это исключительно мой личный крик души. Потому что тот самый проФФесионал Вова выдернул один факт из контекста (его посмели тронуть во внерабочее время! айда дискусирровать про работу во внеурочные часы), и так, случайно забыл вам рассказать, что ему ежедневно делали замечания по поводу того, как он работает, что он пишет, как пропускает важнейшие новости, как зачастую не понимает, о чем пишет и что говорит. Потому что тот самый Вова так, случайно, забыл вам рассказать, что вся его работа переделывалась (кстати, почему он вам не рассказал, что его инфо кем-то переписываются?). Он, как настоящий проФФессионал, выдернул вам один факт внеурочной работы и "обсмаковал его", вызывая слезы, забыв упомянуть, что та же самая Юлия не единожды предлагала ему свою помощь - "Вова, послушай, Вова, смотри, как надо, Вова учись, я тебе помогу, учись, как надо"... думаете, он хоть один совет принял к сведению? НИЧЕГО ПОДОБНОГО! Скажите, а всякий начальник будет тянуть за вас вашу работу, еще при этом предлагая вам передать свой опыт? И то, что его уволили именно в этот момент вечером,на 10 минут позже окончания рабочего дня, это, поверьте, чистая случайность. Это единственный факт, на который Малинин может надавить. Утром любого следующего дня его все равно бы уволили бы за профнепригодность.
Сталкер
5953 дн. тому
JOURNALIST! Ви проколоися на подвійних стандартах. Ви говорите про презумпцію невиноості щодо видання Мігн"юз. Водночас, за Вашою логікою, презумпцію невинності чомусь не повинна діяти щодо Маліна. Хочу Вас спитати, у Вас що є на руках офіційна медична довідка про наявність у Малінана шозофренії, чи Ви достеменно знаєте про її існування, що так впевнено стверджуєте про його шизофренію. Вам би визначитися, або Ви медик, або журналіст і займатися чимось би одним. Сподіваюсь, медик з Вас кращий за журналіста, тому що публікація будь-де твердження про шизофренію будь-кого може Вам дорого коштувати. Юридчно таким крокам є визначення - це називається наклеп, грунтований на непервірених фактах. Це знають навіть початківці. Якщо Ви зі мною не згодні, пропоную Вам надрукувати Ваше твердження про шизофренію Малінана, припустим на сторінках тієї ж телекритики. Знайдеться натовп юристів, які волітимуть за певний відсоток стягнути з Вас моральну шкоду за паплюження честі й гідності журналіста.
Доктор Ливси
5953 дн. тому
Сталкер, я скажу одно - Вы фантазер и не от мира сего. То что Вы написали - это как реклама Вашего утопического романа про политику в Украине??
Сталкер
5953 дн. тому
Доктор Ливси! Дуже шкода, що через нашу переписку стрічка Мігн"юзу за сьогоднішнє число вже зараз зазнає суттєвих втрат. А що ж Ви думали, коли вся редакція "серйозного видання" за наказом ізраїльского олігарха сіла писати коменти у телекритику і виставляти їх за зойки схвильваної журналістської публіки. Досить примітивний піар-хід, мушу Вам сказати. І будь-яка більш менш адекватна людина одразу це зрозумією Ще вочевидь, працівників редакції для того, аби забазікати підняту Телекритикою важливу тему, не вистачає. Тому й проглядається майже однаковий стиль повідомлень начебто різних дописувачів. Ваші кепукавння, докторе Лівсі, мовляв мені треба вийти на Майдан, та кричати Маліну так! видають Вас як недосвіччену й не цілком серйозну людину, яка не спрможна підтримувати полемічну дискусію на гідному цивілізованому рівні. Немає у Вас аргументів заперечити мою про відсутність соціального і правового захисту журналістів у нас в країні. Пану Степу: йдеться не про те, де святкувати Новий рік, і не про те, що не треба чекати прийняття бюджету. Йдеться про те, що репортер, який ночує в Раді, під Секретаріатом чи будь де інде повинен отримати за цей понаднормовий час подвійну платню. Дискусія не про важкий режим праці журналістів (він був є і буде), а про те, що в обмін за цей режим праці, журналісти мають отримувати усі передбачені законодавством соціальні гарантії. Телекритиці: пропоную на підняту тему скликати кргулий стіл, куди запросити власників ЗМІ, народних депутатів, представників держкомітету. Оптимальним резултатом заходу могло б стати підписання трьома сторонами: власниками ЗМІ, представниками влади й журналістами пакту про дотримання трудової етики. Телекритика може непогано пропіаритися як видання, якщо запустить і очолить цей процес.
JOURNALIST
5953 дн. тому
Не менее уважаемый Отар! я полностью согласен с вами: но вы просто НЕ ОБЩАЛИСЬ с Малининым, тогда диагноз "симуляция" и еще один, который я в силу медобразования не рискну называть по латыни,но скажу по-русски "шиза", были бы вам очевидны. А аргументы от таких не принимает даже суд. И суд журналистский (а вы же выносите на суд не только этого ненормального, а и здоровых, нормальных, профессиональных людей) в том числе. Вы же не отмените из-за завления Малинина презумпцию невиновности! Но и не отмените и права на отсутствие реакции на завления невменяемого... В прокуратуру на такие "преступления" жалуются только сумасшедшие!.. Еще раз: я думаю не о Малинине (о нем давно уже государство должно радеть), а о людях которые из-за дурачка подпадают под искривленное мнение... Жму руку с неменьшим усилием!
otar
5953 дн. тому
JOURNALIST, замовчування важливих і резонансних подій (а для цільової аудиторії "ТК" ця подія тако і є) з тих міркувань, які ви висловлюєте - це найгірший зразок самоцензури. Я не маю доказів того, що йдеться про "симуляцію".
Доктор Ливси
5953 дн. тому
Давайте послухаемо Сталкера i вийдемо всi на Майдан на всеукраiнський страйк!!! С гаслами - Малiнiну ТАК!!! Вiн як i Черновецький народний герой!!! (нiчого що вiн протирав штани в Университетi cтiльки рокiв i все дарма, журналicтом його назвати дуже важко, зате вiн печеться про людей) )) Шановний Сталкер - ви або родич того самого Малiнiна, або сам Малiнiн.
JOURNALIST
5953 дн. тому
Уважаемый Отар! Сдается мне: знакомы вы мне...Простите некую эмоциональность, но здесь нужно поступить, как в футболе. Та в случае симуляции дают желтую или даже красную карточку и выгоняют с поля. У журналистов должно быть не менее жестко: за симуляцию надо карать! Иначе из-за прашивой овцы, которую все знают в качестве таковой, и которая свою некомпетентность и придурковатость пытается представить как "наезд на себя",потом не сможем отреагировать на действительно вопиющие факты в журналистской среде... А вы не подумали, что можете этим грязным пятном зацепить приличных и профессиональных людей... Вы хоть на Малинина этого посмотрите или поговорите с ним: сразу все поймете! Жду руку!
Step
5953 дн. тому
Якщо ви, поважний пане, такий поборник КЗоТУ, то й у журналістиці вам робити нічого, тим паче в online. Ану, запитайте всіх тих журналістів, що святкували Новий рік у штабах партій, чекаючи прийняття бюджету - чому вони були в штабах, а не за святковими столами? та тому що дізнатися першим - це призвання журналіста. І не такого, як цей Малінін.
Сталкер
5953 дн. тому
Ви, панове, всі від цього "неадекватного, неохайного, шизофренічного, ужимкуатого іт.д..... хлопчика" сильно відрізняєтеся. Поясню чим: у своїй переважній більшості Ви погоджуєтеся працювати у вкрай важкому режимі з порушенням купи статей трудового закнодавства відносно Вас. І що характерно, від тих, хто має боронити права народу, від Вас журналістів, ані звуку з цього приводу. Скудна получка вочевидь вагоміша з журналістську гідність. Чорна зарплата, відсутність лікарняних, відсутність нормальних повноцінних відпусток, невідопвідність санітарно-епідеміологічних умов в офісах офіційно встановленим нормам і дуже багато чого іншого. Засобами масової інформації володіють зазвичай оліграхи, і їм абсолютно все одно, чи будуть вони плати податки з білої зарплатні чи ні. Таке явище як чорна зарплати журналістів - це прояв відкритої неповаги до людей цієї професії. Цей прояв має свою мету - показати нікчемність статусу репортера, продемонструвати йому його соціальну незахищеність, вказати йому на те, що він собака на ланцюгу, яка має викнувати накази власника ЗМІ. За таких обставин природнім був би масовий страйк, але не у нас. В Україні не те що громадяни не навчилися ще мати почуття власної гідності, авангард суспільства, журналісти її ще не мають! Так от, Малінін, піднявши тему порушення КЗоТу мене реально здивував - при всіх його вадах та неадекватностях виявляється він в плані відстоювання особистих прав від Вас усіх на крок вперед. Тим і відрізняється.
utro
5953 дн. тому
нада работать пока работа на сегодня не выполнена....9 часовой рабочий день журналиста это миф и сказка. кто из вас коллеги работает 9 часов?
Доктор Ливси
5953 дн. тому
Лично знаю Малинина - это вторая реинкарнация Черновецкого - он или принимает чтото или убежал с Фрунзе 103. Полная неадекватность поступков, постоянное путание в фактах, глаза бегающие по сторонам - интересно как такого охрана пропускала в ВР. Ибо так выглядят маньяки.
Хай
5953 дн. тому
Вот дурак! все сми работают ненормировано. возмущаться этим на ТК - как минимум странно.
DanKa
5953 дн. тому
Цей хлопець реально хворий, та й пише паскудно. Таке враження, що він в паралельному світі існує, в усякому разі, читала якось його матеріал з пресс-конференції, яку організовувала наша контора... я мовчу про стиль, але дати, цифри та події переплутати (або вигадати?!) для журналіста неприпустимо. На прохання Юлі виправила, але здивувалася, чому його тримають... Давно треба було звільняти за професійну непридатність, "за власним бажанням" - це дуже круто для цієї людини. Ще й не мужик, як виявилося
журналист
5953 дн. тому
боже, наконец-то МИГньюз "схаменувся"! такое известное издание с "ТАКИМ (!) представительным лицом" в парламенте! Шизофренические ужимки, дурацкие вопросы... Да все, кто знаком с этим мальчиком, обходят его десятой стороной, а в парламенте вообще крутят пальцем у виска. По-моему, там налицо неадекватность полнейшая
otar
5953 дн. тому
Journalist, "ТК" нікого ні з кого не робить.
JOURNALIST
5953 дн. тому
Дорогая "Телекритика"! Я вас умоляю - не делайте из Малинина, сумасшедшего мальчика, явного шизофренника, жертву Рабиновича... Это не тот случай! Пусть ващще спасибо скажет, что его без справки ПНД взяли на работу (кстати, не мешало бы его проверить).... Он по Раде шляется вечно неопрятным, с идиотским видом...Вопросы задает явно невпопад, крутится возле политиков и лезет со своим ненормальным лицом в объектив... ВСЕ журналисты в Раде это знают... Удивляюсь, что в МИГньюзе этого не знали.... Тоже мне, жертва!
аноним
5953 дн. тому
Знаю я этого Владимира Малинина... Более странного (мягко выражаясь) журналиста я не встречала. Он неадекватен, если не сказать больше. Поэтому статья меня реально повеселила. Малинина "геть"!!!
malaya
5953 дн. тому
Лично знакома в этим типом, ничего хорошего сказать не могу. Все его так называемые журналисткие "шедевры", лично с Юлией приходилось переписывать практически слово в слово (в ущерб своей работе!), да и то только потому что видела, что шеф-редактор уже просто не в состоянии переделывать его непрофессиональные реплики. Почему он в MIGe задержался так долго? Да только из жалости Юлии - она до последнего лелеяла надежду, что все ее советы он примет к сведению и начнет работать. Дело не в том, задержался он или нет во внерабочее время для необходимой сайту информации, дело в том, что он совершенно не умеет отличать важную новость от мелкой. А для on-line издания такой журналист, как этот мальчик - КАТАСТРОФА! А для коллектива - гнилое пятно. О нем, как о человеке, молчу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду