Компанія «Пресцентр» випустила безкоштовну щоп'ятничну «Газету по-львівськи»

29 Лютого 2008
15018
29 Лютого 2008
12:13

Компанія «Пресцентр» випустила безкоштовну щоп'ятничну «Газету по-львівськи»

15018
Компанія «Пресцентр» випустила безкоштовну щоп'ятничну «Газету по-львівськи»

29 лютого вийшов перший номер безкоштовної 16-сторінкової «Газети по-львівськи», яка є додатком до однойменного тижневика. Про наміри видавництва «Пресцентр» запускати безкоштовні додатки до «Газети по-…» «Детектор медіа» вже повідомляла. Щотижневий наклад додатку становитиме 60 тисяч примірників, таким чином загальний тижневий наклад «Газети по-львівськи» зросте до 80 тисяч.

Безкоштовна «Газета» виходитиме щоп’ятниці. Львів'яни зможуть знайти його зі знайомим логотипом на фірмових стійках у магазинах, супермаркетах, бізнес-центрах, банках, центрах розваг і відпочинку тощо

За словами директора з розвитку видавництва «Пресцентр» Вадима Балицького, «"Газета по-львівськи/п'ятниця" – це міський тижневик нового формату спеціально для мешканців Львова. П'ятничне число "Газети..." – для ділових людей, які бажають отримувати значну кількість інформації в невеликому обсязі, щочетверговий випуск – для тих, хто любить читати багато та вдумливо, попри надзвичайно швидкий темп міського життя».

«Газета по-львівськи» є одним із регіональних медіа-проектів видавництва «Пресцентр», котре є засновником і видавцем «Газеты по-киевски», «Газеты по-днепровски», «Газеты по-харьковски», «Газеты по-донецки», «Газеты по-одесски», «Газеты нашего района» (мережа із 10 безкоштовних газет, що покриває всі райони Києва). У планах видавництва на 2008-й рік – випустити «Газету по-запорожски». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15018
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду