detector.media
29.02.2008 12:13
Компанія «Пресцентр» випустила безкоштовну щоп'ятничну «Газету по-львівськи»
Компанія «Пресцентр» випустила безкоштовну щоп'ятничну «Газету по-львівськи»

29 лютого вийшов перший номер безкоштовної 16-сторінкової «Газети по-львівськи», яка є додатком до однойменного тижневика. Про наміри видавництва «Пресцентр» запускати безкоштовні додатки до «Газети по-…» «Детектор медіа» вже повідомляла. Щотижневий наклад додатку становитиме 60 тисяч примірників, таким чином загальний тижневий наклад «Газети по-львівськи» зросте до 80 тисяч.

Безкоштовна «Газета» виходитиме щоп’ятниці. Львів'яни зможуть знайти його зі знайомим логотипом на фірмових стійках у магазинах, супермаркетах, бізнес-центрах, банках, центрах розваг і відпочинку тощо

За словами директора з розвитку видавництва «Пресцентр» Вадима Балицького, «"Газета по-львівськи/п'ятниця" – це міський тижневик нового формату спеціально для мешканців Львова. П'ятничне число "Газети..." – для ділових людей, які бажають отримувати значну кількість інформації в невеликому обсязі, щочетверговий випуск – для тих, хто любить читати багато та вдумливо, попри надзвичайно швидкий темп міського життя».

«Газета по-львівськи» є одним із регіональних медіа-проектів видавництва «Пресцентр», котре є засновником і видавцем «Газеты по-киевски», «Газеты по-днепровски», «Газеты по-харьковски», «Газеты по-донецки», «Газеты по-одесски», «Газеты нашего района» (мережа із 10 безкоштовних газет, що покриває всі райони Києва). У планах видавництва на 2008-й рік – випустити «Газету по-запорожски». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY