Одеські кінотеатри відкололися від «антидублювального» страйку

27 Лютого 2008
8192
27 Лютого 2008
16:09

Одеські кінотеатри відкололися від «антидублювального» страйку

8192
Одеські кінотеатри відкололися від «антидублювального» страйку

Одеський кінотеатр «Сінема Сіті», що оголосив вчора про страйк на знак протесту проти відмови Міністерства культури і туризму видавати прокатні посвідчення на іноземні фільми з російським дубляжем і українськими субтитрами, сьогодні відмінив цю акцію.

 

Як повідомила керівник відділу реклами кінотеатру Анастасія Стебліна, з 13:00 27 лютого працюють бари кінокомплексу, о 18:00 почнуть приймати глядачів всі 7 кінозалів розважального закладу.

 

«Відбій страйку» було дано після того, як керівництво і колектив одеської кіномережі «Родина»-«Звёздный»-«Москва» не підтримали оголошену акцію протесту кінотеатру «Сінема Сіті», – повідомила вона. У кіномережі «Уточкіно»-«Золотий Дюк» теж відмовилися підтримати страйк.

 

За офіційною версією організаторів акції, що не відбулася, відміна страйку також пов`язана з проведеним 26 лютого в Секретаріаті Президента наради з питання дублювання фільмокопій.

 

За даними «Сінема Ситі», Президент доручив створити робочу групу, яка впродовж 7 днів має розібратися і вирішити питання дублювання фільмів, відповідно до грудневого роз`яснення Конституційного Суду України.

 

«Виходячи з цього одеський мультиплекс «Сінема Сіті» відмінив свою акцію до з’ясування ситуації», - повідомила А.Стебліна.

 

Довідка УНІАН. Приватний 7-зальний мультиплекс «Сінема Сіті» було відкрито в 2007 році в приміщенні торгового центру «Середьофонтанський». Загальна місткість залів – 1 тис. 359 глядацьких місць. У кінокомплексі демонструються стрічки різних жанрів – від голлівудських блокбастерів до арт-хаусного і фестивального кіно. Вартість квитків – від 16 до 45 грн.

 

УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8192
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Яля
5908 дн. тому
Одесские каналы показали в новостях, что таки не работал вчера Синема-Сити...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду