У «Газеты по-киевски» - нові прес-секретар та керівник відділу маркетингу та просування

21 Лютого 2008
3989
21 Лютого 2008
10:15

У «Газеты по-киевски» - нові прес-секретар та керівник відділу маркетингу та просування

3989
У «Газеты по-киевски» - нові прес-секретар та керівник відділу маркетингу та просування
Прес-секретарем видавництва «Пресцентр», яке є видавцем «Газеты по-киевски», групи регіональних видань «Газета по-…» і безкоштовних видань «Газета нашего района», призначений Ігор Михайленко. Про це йдеться в офіційному повідомленні видавництва.
 
До сфери компетенції пана Михайленка належатимуть просування видавництва та друкованих видань, які випускає «Пресцентр», у професійному середовищі; розробка та реалізація програми зовнішніх та внутрішніх комунікацій видавництва, забезпечення ефективного зв'язку із засобами масової інформації, підтримка контактів із ньюзмейкерами, підготовка спеціальних заходів для різних цільових аудиторій, створення оптимальних інформаційних зв'язків між підрозділами центрального та регіонального офісів видавництва.
 
45-річний Ігор Михайленко працює у сфері зв’язків із громадськістю та медіа 15 років. Раніше він був шеф-редактором газети «Українець в Іспанії», начальником відділу зв’язків із громадськістю ЗАТ «Київстар», прес-секретарем Печерської районної державної адміністрації у місті Києві, начальником відділу зв’язків із громадськістю та реклами СП «Цейс ЛТД», начальником департаменту комунікацій пілотного проекту земельної реформи та реорганізації сільськогосподарських підприємств Міжнародної Фінансової Корпорації.
 
Відділ маркетингу та просування «Газеты по-киевски» очолила Тетяна Чумак. Вона відповідатиме за розробку та реалізацію маркетингової політики газети. Раніше вона працювала заступником медіадиректора Gelory and Wai Ukraine, екаунт-менеджером рекламної агенції В4В, координатором проекту Центру регіональних ініціатив. Сергій Чернявський, який дотепер обіймав посаду директора з маркетингу «Газеты по-киевски», припиняє роботу на цій посаді 1 березня 2008 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3989
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
некиевстаровец
5919 дн. тому
Занятно - 15 лет в пиаре, это с начала 93 года, - тогда еще и професси такой не знали, дажев Испании! Не знаю как КС - не могу вспомнить такого специалиста, но в грантоедских проектах МФК, о которых знают только их внедрители, конечно много сделал по связям с общественностью! Хана. теперь ГпК!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду