21 лютого – круглий стіл «Corporate story у ЗМІ»

20 Лютого 2008
11059
20 Лютого 2008
15:49

21 лютого – круглий стіл «Corporate story у ЗМІ»

11059
21 лютого – круглий стіл «Corporate story у ЗМІ»
21 лютого о 14.00 у готелі «Прем’єр Палас» (зал Софіївський А, В) відбудеться круглий стід на тему «Corporate story у ЗМІ». Він пройде у рамках конкурсу «Премія ділових кіл PRESSзвание 2007».
 
Мета круглого столу – диференціювати поняття корпоративного матеріалу від прямої реклами та позначити критерії публікації таких матеріалів у ділових ЗМІ.
 
Будуть розглянуті питання:
 
- Що таке  «corporate story» і позитивна новина?
- Як ділові журналісти сприймають «corporate story»?
- Яка новина сприймається позитивно?
- Чому «corporate story» не беруть до друку українські ЗМІ?
- Плюси та мінуси взаємодій піар-структур та піар-менеджерів компаній-замовників;
- Вироблення чітких критеріїв «corporate story», які відрізняють цей тип матеріалу від рекламного;
- Універсальні поради піарникам щодо того, як правильно складати «corporate story».
 
Участь у круглому столі підтвердили:
 
Від бізнесу -  директор із корпоративних комунікації «Метінвест холдинг» Ігор Кирилюк, директор із управління персоналом і корпоративних комунікацій «ДТЕК» Сергій Кордашенко, директор із зв’язків із громадськістю та корпоративних зв’язків «Сан Інбер Україна» Володимир Косенков, HR-директор холдингу «Міленіум Капітал» Віталій Лисий, керівник прес-служби групи «Фінанси і кредит» Максим Прасолов.
 
Від піар-агентств – голова правління Української асоціації PR Ярина Ключковська, народний депутат України Олена Кондратюк, генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко.
 
Від ЗМІ – заступник головного редактора газети «Деловая столица» Юрій Аксьонов, оглядач «Российской газеты» Віталій Димарський, головний редактор журналу «Деньги» Олександр Крамаренко, шеф-редактор видань проекту «Детектор медіа» Наталія Лигачова, журналіст російської радіостанції «Эхо Москвы» Світлана Сорокіна, головний редактор журналу «Експерт-Украина» Іскандер Хісамов та заступник директора російської «Новой газеты» Валерій Ширяєв.
 
 Модератор – Роман Скрипін.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11059
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду