11 лютого «Інтер» покаже фільм власного виробництва про Олександра Абдулова

8 Лютого 2008
26528
8 Лютого 2008
12:09

11 лютого «Інтер» покаже фільм власного виробництва про Олександра Абдулова

26528
11 лютого «Інтер» покаже фільм власного виробництва про Олександра Абдулова
11 лютого о 22.40 телеканал «Інтер» покаже фільм «Формула любові Олександра Абдулова», створений студією документальних фільмів «07 продакшн». Фільм автора Олени Єлагіної та режисера Володимира Ніколайця приурочений до сороковин відомого російського артиста.
 
«У ході роботи над фільмом знімальній групі «07 Продакшн» довелося стикнутись із багатьма труднощами. Не тільки тому, що друзі Олександра Абдулова досі згадують його із сльозами на очах. Є ще одна причина, чому багато хто відмовляється говорити про актора: жовта преса перетворила Абдулова на свого героя. Останні кілька років актора переслідували папарацці, кожен його крок відстежувався і фотографувався, кожне слово – спотворювалось. Тепер, коли його більше нема, естафета боротьби перейшла до його друзів. Вони не вірять нікому й воліють мовчати. Ба більше, розповідати про Абдулова журналістам у театральній та кінематографічній тусовці Росії стало непристойно», - йдеться у повідомленні прес-служби «Інтера». Однак авторам фільму вдалося отримати коментарі Інни Чурікової, Олександра Збруєва, Олега Янковського, Романа Балаяна та Алли Сурикової
 
Також у стрічці йтиметься про один із останніх фільмів за участю Абдулова – «Нізвідки з любов’ю, або веселі похорони» - який так і не вийшов на екрани.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду