З 11 лютого на 5 каналі – нові проекти і нові обличчя

5 Лютого 2008
23406
5 Лютого 2008
10:15

З 11 лютого на 5 каналі – нові проекти і нові обличчя

23406
З 11 лютого на 5 каналі – нові проекти і нові обличчя
11 лютого на 5 каналі стартує новий сезон. В ефірі телеканалу з'являться нові проекти та обличчя, зміниться й дизайн, повідомляє прес-служба 5-го.
 
«Ми вибудували дві головні лінійки, - каже програмний директор 5 каналу Людмила Міллер. - Це серія ток-шоу власного виробництва, які виходять щодня о 19:15 та лінійка документальних проектів-розслідувань о 22:20, яка наповнена проектами від студій-продакшн та наших редакцій».
 
11 лютого о 19.15 відбудеться прем’єра соціального ток-шоу Христини Бондаренко «Проти всіх». Програма виходитиме щопонеділка о 19.15 і щосуботи о 21.25.    «У цьому проекті я намагаюся розібратися в ситуації, у якій опинилися герої програми: чи то родина, яка знайшла мишу в купленому хлібі, ошукана власниця квартири чи скалічена своїм хлопцем через ревнощі дівчина. Я не підтримую жодної зі сторін конфлікту. Я – ні за кого, просто шукаю правди. Я – проти всіх», - каже Христина Бондаренко, ведуча програми.
 
Ще один новий проект Першого інформаційного – аналітичний щоденник «Re:акція», який виходитиме щобудня о 19:15. Це – спільний проект 5 каналу, агенції УНІАН, холдингу «Главред-медіа» та радіо 106 FM. Він об'єднає студію 5 каналу з ведучим та двома політичними опонентами із залою УНІАНу, з якої розмову політиків наживо коментуватимуть експерти та журналісти. Крім прямого ефіру на 5 каналі, проект транслюватиметься в інтернеті, його цитати виходитимуть на радіо та в друкованих виданнях партнерів проекту як окремі матеріали. 
 
Оновиться також ток-шоу «Майдан» із ведучим Павлом Кужеєвим.
 
Підсумково-аналітичні програми «Час: важливо» та «Час інтерв’ю» стануть щоденними; їх вестимуть Святослав Цеголко та Лариса Губіна (колишня ведуча новин телеканалу «Інтер»). Щодня о 21.00 підсумок дня розпочинатиметься гостьовою студією в межах програми «Час інтерв'ю» і продовжуватиметься програмою «Час: важливо». Нагадаємо, у 2007 році з 21.00 до 21.45 в ефір 5 каналу виходила програма «Час» із Єгором Соболєвим та Святославом Цеголком, але з нового року проект було припинено.
 
Щонеділі о 21.00 виходитиме підсумкова програма «Час: Підсумок тижня» із Лідією Таран, яка останнім часом перебувала у декреті. Усі ці проекти готуватиме окрема редакція інформаційно-аналітичних програм.
 
Головний випуск новин виходитиме о 20:30 – перед програмою «Час інтерв’ю». За словами шеф-редактора новин Володимира Мжельського, 5 канал відмовився від поділу «Часу новин» на блоки регіональних і міжнародних подій.
 
Щодня о 22.20 в ефір 5 каналу виходитимуть документальні проекти – журналістські розслідування. Щопонеділка в ефірі нова програма «Народний контроль» із Альоною Кочкіною, яка раніше працювала у продюсерському центрі «Закрита зона». У центрі уваги програми – «рейдерство, корупція, скандальні афери, силові захоплення, резонансні вбивства, напади на журналістів». У неділю лінійку завершуватиме програма «Велика політика». Також, як повідомляє прес-служба каналу, триває робота над новими авторськими проектами власного виробництва.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23406
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег К.
5887 дн. тому
Чиї обличчя ви називаєте новими? Цеголка, Кужеєва, Бондаренко, и т.д.? Це не нові, але приємні і розумні обличчя. Чого не скажеш про зовсім уже "супербувшіувикористанні": одіозні шуфричів, чорноволів, богословських, тупих філіндашів, базарних герман... ф-фу!... Якби ви знали, як вони блювотно набридли глядачам!!! невже більше нікого запросити, чи може у нашій т.зв. "еліті" брак "Шарикових, що розмовляють"? Передачі з Цеголко цікаві; так тримати, Святославе! Респект! "Проти всіх" - повний мастдай, відстій і непрофесіоналізм, ганьба каналу. Ре:акція - більш-менш, але багато "суєти", можна б і краще. "5 копійок" не вдалася: проектована як передача з гумором, вона перетворилася на гавкітню і кухонні пересуди; якби не самовідданий Чайка, її й дивитися було б не варто - головний біль. "Майдан": з першої передачі не пропустив жодної, як дурна Параска, тільки - вдома пред екраном. ЦІкава, а докір той же: одні і ті ж до смерті остогидлі і безсоромні фейси, одна і та ж риторика. Взагалі - на каналі брак глибоко аналітичних програм, багато фрагментарності, незавершеності, поверховості і скандалізму. Не ображайтеся, я - не "проти всіх", я за якість мого улюбленого 5-го каналу. На інші взагалі нічого не пишу, бо вони мені байдужі.
Ринат
5934 дн. тому
А Алена Кочкина это та {CENSORED}, которая с Ахметовым судиться?
Алена
5941 дн. тому
Абсолютно согласна с Олегом. Ну какие же это новые лица?
Олег
5942 дн. тому
Думаю, що програма "проти всіх" буде схожа на прграма "Две правды",, що зараз транслює Тоніс
Алегарф
5943 дн. тому
5-й канал!!!!! Что же вы, {CENSORED}, себе позволяете! Зачем надо было дублировать слова Прайера на украинском языке? Жду объяснений...
олег
5943 дн. тому
Я б сказав "старі, ті відомі обличчя зі старих проектів та телеканалів". А новими обличчями їх назвати не можна. Всі ми добре знаємо пані Бондаренко та Ларису Губіну, а також пана Цеголка - тому не логічно говорити про нові обличчя.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду