Мінтранс підтримав ідею проведення в Одесі конференції із впровадження цифрового мовлення в регіонах

28 Січня 2008
16490
28 Січня 2008
15:55

Мінтранс підтримав ідею проведення в Одесі конференції із впровадження цифрового мовлення в регіонах

16490
Мінтранс підтримав ідею проведення в Одесі конференції із впровадження цифрового мовлення в регіонах
Міністерство транспорту та зв'язку України підтримало ініціативу Незалежної асоціації телерадіомовників щодо проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми практичного впровадження цифрового мовлення на загальнонаціональному, регіональному та місцевому рівні».
 
Конференція відбудеться навесні 2008 року в Одесі на базі Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова. На ній розглядатимуться суто технічні питання впровадження цифрового телебачення: практичні аспекти розподілу частотного ресурсу між загальнонаціональними, регіональними і місцевими мовниками, технічні можливості локального мовлення в умовах переходу на «цифру» тощо.
 
«Оскільки на сьогоднішній момент немає прийнятного технічного рішення, яке б допомогло зберегти місцеве та регіональне мовлення в умовах впровадження цифрового телебачення , НАМ ініціювало проведення науково - практичної конференції, присвяченої вирішенню цієї проблеми. Рекомендації цієї конференції будуть покладені в основу законодавчих ініціатив НАМ у сфері впровадження цифрового телебачення», - каже керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ Ольга Большакова.
 
Охочі взяти участь у конференції можуть звертатися до НАМ за тел.. 254 55 56, контактна особа – керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ Ольга Большакова.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16490
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду