Вальдемар Дзікі: «Україна» створить донецький регіональний канал

24 Січня 2008
21181
24 Січня 2008
16:40

Вальдемар Дзікі: «Україна» створить донецький регіональний канал

21181
Вальдемар Дзікі: «Україна» створить донецький регіональний канал

Серед нових проектів, які планує запустити телеканал «Україна», буде регіональний донецький канал. Про це повідомив генеральний директор телеканалу Вальдемар Дзікі під час чат-конференції на «Детектор медіа».

«Нашей задачей на ближайшие несколько лет является создание нескольких тематических каналов. Один из них будет донецким региональным каналом, который будет транслировать документальные фильмы и региональные новости. Очень надеюсь, что такой канал будет интересен зрителям региона. Мы не исключаем ситуацию, конечно же, если нам позволят юридические возможности, открыть другие региональные каналы. Но это - в долгосрочной перспективе», – сказав Вальдемар Дзікі.

Нагадаємо, у планах телеканалу «Україна» – створення медіагрупи у складі головного каналу та декількох тематичних супутникових, серед яких – спортивний телеканал «Футбол», інформаційний канал, інтерактивний молодіжний канал тощо. Раніше «Україна» не повідомляла про наміри працювати також на регіональному ринку.

«Региональные каналы – это часть будущего телевизионного рынка. Через несколько лет, я думаю, появится тенденция, что люди будут все больше отдавать предпочтения локальным телеканалам и новостям. Основные будут транслировать развлекательные программы, а региональные каналы будут освещать все то самое интересное, что происходит непосредственно в регионе. Украина достаточно большая страна, чтобы иметь сеть региональных каналов», – зазначив пан Дзікі у відповідь на запитання про його оцінку стану регіонального телеринку в Україні.

Повний текст чат-конференції ви можете прочитати тут.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21181
Читайте також
14.01.2010 11:31
Ирина Миронова, «Коммерсантъ-Украина»
18 479
21.03.2008 17:07
Отар Довженко
26 252
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дурдом
5882 дн. тому
Это зачем столько оласного телевиденья в стране?!
регіонал
5939 дн. тому
Дончани - на Дону, а в Донецьку - донеччани
Дончанин
5939 дн. тому
А что ж удалили самое интересное в чате про самодура Юрия Сугака? Так интересно было бы прочитать!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду