ESGroup відкриває безкоштовну школу журналістів і ведучих

24 Січня 2008
7645
24 Січня 2008
10:30

ESGroup відкриває безкоштовну школу журналістів і ведучих

7645
ESGroup відкриває безкоштовну школу журналістів і ведучих
Комунікаційна група ESG започатковує проект «Школа ESG», повідомляє «Медіабізнес». Проект стартує у січні 2008 року. Навчання відбуватиметься за двома спеціальностями: журналіст та ведучий. За результатами навчання найкращим випускникам буде запропоновано роботу в компанії. До навчання запрошуються студенти останніх курсів та випускники вищих навчальних закладів.
 
 «Головним завданням проекту є організація ефективного стислого і насиченого практичного курсу ділової тележурналістики для студентів і випускників вищих навчальних закладів, а також журналістів-початківців, - цитує «МедіаБізнес» офіційний прес-реліз ESG. – Це не лише допоможе виробити необхідні навички та уміння, а й інтегруватися до компанії, і зокрема, опанувати правила та стандарти роботи ESG та виробити корпоративну лояльність».
 
Комуникаційна группа ESG створена в 2000 році. Займається виробництвом ділових програм для 7 українських телеканалів, розробкою PR-стратегій та реалізацією PR-програм компаній, а також Government Relations. Генеральний директор – Юрій Каплуненко.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7645
Читайте також
19.03.2008 17:37
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
4 052
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЗЛОЙ ДЯДЯ
5910 дн. тому
ЗНАЄМО ЯК ЦЕ РОБИТЬСЯ....СТАРИМ ЖУРНАЛІСТАМ НЕ ПІДІНМАЮТЬ ЗАРПЛАТУ ВЖЕ 6 років. ТОМУ Й НАБИРАЮТЬ КАДРИ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЧИ ДІВЧАТ ХЛоПЧИКІВ З РЕГІОНІВ АБИ ВОНИ ПРАЦЮВАЛИ ЗА 500 баксів на телебаченні в КИєві, а старих журналюг на свалку бо щос вони оборзєлі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду