detector.media
24.01.2008 10:30
ESGroup відкриває безкоштовну школу журналістів і ведучих
ESGroup відкриває безкоштовну школу журналістів і ведучих
Комунікаційна група ESG започатковує проект «Школа ESG», повідомляє «Медіабізнес». Проект стартує у січні 2008 року. Навчання відбуватиметься за двома спеціальностями: журналіст та ведучий. За результатами навчання найкращим випускникам буде запропоновано роботу в компанії. До навчання запрошуються студенти останніх курсів та випускники вищих навчальних закладів.
 
 «Головним завданням проекту є організація ефективного стислого і насиченого практичного курсу ділової тележурналістики для студентів і випускників вищих навчальних закладів, а також журналістів-початківців, - цитує «МедіаБізнес» офіційний прес-реліз ESG. – Це не лише допоможе виробити необхідні навички та уміння, а й інтегруватися до компанії, і зокрема, опанувати правила та стандарти роботи ESG та виробити корпоративну лояльність».
 
Комуникаційна группа ESG створена в 2000 році. Займається виробництвом ділових програм для 7 українських телеканалів, розробкою PR-стратегій та реалізацією PR-програм компаній, а також Government Relations. Генеральний директор – Юрій Каплуненко.
 
«Медіабізнес»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY