Формат «Караоке» хочуть купити АNTENN та MTV

22 Січня 2008
1613
22 Січня 2008
14:53

Формат «Караоке» хочуть купити АNTENN та MTV

1613
Формат «Караоке» хочуть купити АNTENN та MTV

Купівлею формату «Караоке на майдані» зацікавилися французький канал АNTENN та американський офіс MTV. Про це «ТК» повідомив автор та ведучий проекту Ігор Кондратюк.

За його словами, з приводу купівлі формату програми до нього неодноразово зверталися представники польських, німецьких, молдавських та інших каналів, однак до підписання угоди справа поки не дійшла. Останніми були звернення від АNTENN та MTV.

«MTV обіцяло вийти на зв’язок десь у січні. Тому у світі цікавість до цього проекту є», – наголосив Ігор Кондратюк.

Основною проблемою, яка, на його думку, стоїть на заваді успішному продажу формату програми у інші країни, є відсутність практики просування форматів на міжнародний ринок: «На відміну від Endemol, Fremantle, ВВС, ми не займаємось просуванням своїх проектів на ринок. А це є менеджерською помилкою, на яку в мене як продакшна не вистачає фізичних сил. Адже ми виробнича структура і не працюємо на ринку продаж. А канали, очевидно, цим опікуватися не хочуть».

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1613
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду