Компанія «Воля-кабель» відкидає звинувачення газети «Хрещатик»

21 Січня 2008
21525
21 Січня 2008
19:06

Компанія «Воля-кабель» відкидає звинувачення газети «Хрещатик»

21525
Компанія «Воля-кабель» відкидає звинувачення газети «Хрещатик»

Компанія «Воля-кабель» відкидає звинувачення газети «Хрещатик» щодо неоперативності та низької якості послуг з підключення до Інтернет та цифрового телебачення.

 

17 січня газета «Хрещатик» опублікувала матеріал, в якому, зокрема, зазначалось, що до редакції «звернулися мешканці Голосіївського району, які мешкають на провул. Жуковського, 5, зі скаргою щодо компанії “Воля-кабель”, яка спочатку обіцяє підключення, а потім каже про неможливість робіт». Газета також вказувала, що абоненти «Волі-кабель» невдоволені якістю послуг, яка явно не дотягує до обіцяної. Автор матеріалу намагався одержати коментар від представників «Волі», але це йому не вдалося. Натомість коментар від відділу PR кабельного оператора має у своєму розпорядженні «Детектор медіа».

 

«Справа в тому, що наприкінці року, перед святами, завжди виникає ажіотажний попит на обидві послуги: цифрове телебачення та Інтернет», - зазначається у коментарі «Волі». – «У цьому році він досяг такого рівня, що ми змушені були ставити людей в чергу на підключення. Це – нормально. Можна лише радіти, що у киян такий високий попит на наші послуги. Це, до речі, зайвий раз говорить про те, що вони високої якості».

 

У відділі PR здивовані, чому жителі Голосіївського району столиці звернулись в редакцію газети, адже вона навряд чи вплине на роботу митних служб і на швидкість поставок необхідного для підключення абонентів обладнання.

 

У коментарі також зазначається, що упродовж кількох тижнів всі проблеми з обслуговування клієнтів будуть зняті.

 

Разом з тим, у компанії не назвали, скільки саме клієнтів наразі в очікуванні підключення послуг від «Волі». За словами Аліни Сігди, керівника проектів відділу PR кабельного оператора, «черга на підключення постійно варіюється в залежності від сезону, маркетингових акцій, т.д. – як правило, від однієї до п’яти тисяч абонентів».

Наразі, за даними «Волі-кабель» послугою компанії з доступу до цифрового телебачення Воля Преміум ТБ користуються близько 160 тисяч абонентів, можливість виходити в Інтернет через мережі «Волі» мають понад 165 тисяч передплатників.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21525
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрій
5904 дн. тому
Все, досить. Розриваю договір з Волею. Ніякої реальної підтримки, дуже низький сервісний рівень. Дуже жаль, що Воля є єдиним постачальником доступу до Інтернету по дійсно якісному ТВ-каналу.
Пользователь
5921 дн. тому
Для того чтоб услуга инет и Цифрового ТВ работала хорошо необходимо уметь пользоваться данными услугами, не всегда нажатием одной кнопки можно подключиться к интернет, качество предоставления услуги интернет зависит от сигнала который подается на оборудование по ТВ кабелю, и если кабель старый, а тем более замурован в стену. то соответственно интернет стабильно работать не будет, а также зависит от ОТ, которая у большинства пользователей услуг интернет не лицензионная. у меня интернет и три точки ЦТВ работаю хорошо и стабильно, отключение происходит, только в случаях аварии КИевэнерго в районе. на что компания Воля влияния не имет
Роман
5940 дн. тому
Якість послуг як кабельного телебачення так і інтернет залишається бажати кращого, після нескінчених вияснень відносин з операторами щодо якості наданих послуг - відмовився від кабельного ТВ залишив тільки інтернет та й той працює за невідомим алгоритмом (поки-що). Так що Волі НЕОБХІДНО ПОКРАЩУВАТИ ЯКІСТЬ ПОСЛУГ ВЖЕ СЬОГОДНІ, а то черги можуть потягнутись до них на відмову від послуг. Це справа часу та нервів терплячого населення, але воно не безмежне..... тай конкуренція посилюється.....
Вик
5941 дн. тому
Качество услуг Воли действительно оставляет желать лучшего. С операторами приходиться ругаться минимум 2 раза в месяц, хотя ясно, что многострадальный оператор, принимающий притензии тут не при чем. С интернетом сбои происходят несколько раз в неделю стабильно. Милый женский голос оператора как правило предлогает перезагрузить компьютер. Но за такие деньги, извините, я хочу просто нажать на кнопку один раз для того чтобы все работало! И все! Никаких лишних движений не делать. Воля действительно не умеет работать как следует. Это правда.
Корыстувач
5942 дн. тому
В октябре была та же история! 10 дней ждал подключения, а когда после двух переносов ребятишки приехали еще и без какого-то переходника на модем - пришлось самому все доделывать... Инет - неплохой, если конечно не брать во внимание пару выключений в месяц часа на 3-4!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду