detector.media
21.01.2008 19:06
Компанія «Воля-кабель» відкидає звинувачення газети «Хрещатик»
Компанія «Воля-кабель» відкидає звинувачення газети «Хрещатик»

Компанія «Воля-кабель» відкидає звинувачення газети «Хрещатик» щодо неоперативності та низької якості послуг з підключення до Інтернет та цифрового телебачення.

 

17 січня газета «Хрещатик» опублікувала матеріал, в якому, зокрема, зазначалось, що до редакції «звернулися мешканці Голосіївського району, які мешкають на провул. Жуковського, 5, зі скаргою щодо компанії “Воля-кабель”, яка спочатку обіцяє підключення, а потім каже про неможливість робіт». Газета також вказувала, що абоненти «Волі-кабель» невдоволені якістю послуг, яка явно не дотягує до обіцяної. Автор матеріалу намагався одержати коментар від представників «Волі», але це йому не вдалося. Натомість коментар від відділу PR кабельного оператора має у своєму розпорядженні «Детектор медіа».

 

«Справа в тому, що наприкінці року, перед святами, завжди виникає ажіотажний попит на обидві послуги: цифрове телебачення та Інтернет», - зазначається у коментарі «Волі». – «У цьому році він досяг такого рівня, що ми змушені були ставити людей в чергу на підключення. Це – нормально. Можна лише радіти, що у киян такий високий попит на наші послуги. Це, до речі, зайвий раз говорить про те, що вони високої якості».

 

У відділі PR здивовані, чому жителі Голосіївського району столиці звернулись в редакцію газети, адже вона навряд чи вплине на роботу митних служб і на швидкість поставок необхідного для підключення абонентів обладнання.

 

У коментарі також зазначається, що упродовж кількох тижнів всі проблеми з обслуговування клієнтів будуть зняті.

 

Разом з тим, у компанії не назвали, скільки саме клієнтів наразі в очікуванні підключення послуг від «Волі». За словами Аліни Сігди, керівника проектів відділу PR кабельного оператора, «черга на підключення постійно варіюється в залежності від сезону, маркетингових акцій, т.д. – як правило, від однієї до п’яти тисяч абонентів».

Наразі, за даними «Волі-кабель» послугою компанії з доступу до цифрового телебачення Воля Преміум ТБ користуються близько 160 тисяч абонентів, можливість виходити в Інтернет через мережі «Волі» мають понад 165 тисяч передплатників.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY