Одночасно із стартом «Надзвичайних новин» на ICTV, Костянтин Стогній залишає службу в МВС

21 Січня 2008
36528
21 Січня 2008
15:31

Одночасно із стартом «Надзвичайних новин» на ICTV, Костянтин Стогній залишає службу в МВС

36528
Одночасно із стартом  «Надзвичайних новин» на ICTV, Костянтин Стогній залишає службу в МВС

На прес-конференції в УНІАНІ 21 січня, присвяченій старту «Надзвичаних новин» на ICTV, автор і ведучий нової програми Костянтин Стогній заявив, що залишає службу в департаменті МВС України. Пояснив він цей крок тим, що, як працівник департаменту, не міг вільно виконувати свої журналістські обов’язки: адже від нього очікували створення «суто позитивного іміджу МВС»: «Тепер я 100-відсотковий журналіст», – наголосив Костянтин. 

На запитання щодо конфлікту з «Інтером», Стогній пояснив, що насправді ніякого конфлікту не було, просто «Інтер», за його словами, змінив формат, віддавши перевагу аудиторії жінки 40+. Керівництвом «Інтера» Стогнію було запропоновано переформатувати його «Чергову камеру» під аудиторію. Проте це мотивувало ведучого до зміни не формату програми, а каналу, причому умови запропоновані ICTV, Стогній оцінює як кращі: адже замість «Чергової камери», котра транслювалася пізно ввечері на «Інтері», Стогній матиме щоденні 15 хвилин у вечірньому прайм-таймі на ICTV. 

Генеральний директор каналу ICTV Олександр Богуцький додав, що він радий бачити Стогнія на своєму каналі. Перший випуск «Надзвичайних новин» – сьогодні о 19.20.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36528
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лара
5944 дн. тому
Чтоб не получить под зад от Луценко, Стогний предпочел ретироваться
Jack
5945 дн. тому
щоб не примушувати "піарити себе" , Юра копнув Костика під зад
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду