detector.media
21.01.2008 15:31
Одночасно із стартом «Надзвичайних новин» на ICTV, Костянтин Стогній залишає службу в МВС
Одночасно із стартом  «Надзвичайних новин» на ICTV, Костянтин Стогній залишає службу в МВС

На прес-конференції в УНІАНІ 21 січня, присвяченій старту «Надзвичаних новин» на ICTV, автор і ведучий нової програми Костянтин Стогній заявив, що залишає службу в департаменті МВС України. Пояснив він цей крок тим, що, як працівник департаменту, не міг вільно виконувати свої журналістські обов’язки: адже від нього очікували створення «суто позитивного іміджу МВС»: «Тепер я 100-відсотковий журналіст», – наголосив Костянтин. 

На запитання щодо конфлікту з «Інтером», Стогній пояснив, що насправді ніякого конфлікту не було, просто «Інтер», за його словами, змінив формат, віддавши перевагу аудиторії жінки 40+. Керівництвом «Інтера» Стогнію було запропоновано переформатувати його «Чергову камеру» під аудиторію. Проте це мотивувало ведучого до зміни не формату програми, а каналу, причому умови запропоновані ICTV, Стогній оцінює як кращі: адже замість «Чергової камери», котра транслювалася пізно ввечері на «Інтері», Стогній матиме щоденні 15 хвилин у вечірньому прайм-таймі на ICTV. 

Генеральний директор каналу ICTV Олександр Богуцький додав, що він радий бачити Стогнія на своєму каналі. Перший випуск «Надзвичайних новин» – сьогодні о 19.20.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY