Міністерство сім’ї, молоді і спорту ініціюватиме заборону реклами алкоголю та тютюну у ЗМІ в повному обсязі

12 Січня 2008
4786
12 Січня 2008
13:03

Міністерство сім’ї, молоді і спорту ініціюватиме заборону реклами алкоголю та тютюну у ЗМІ в повному обсязі

4786
Міністерство сім’ї, молоді і спорту ініціюватиме заборону реклами алкоголю та тютюну у ЗМІ в повному обсязі
Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту разом з іншими міністерствами має намір ініціювати заборону реклами алкоголю і тютюнових виробів у ЗМІ в повному обсязі, повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».
 
Про це заявив міністр сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко на брифінгу в суботу в Києві.
 
«Окреме питання, яке ми разом з іншими міністерствами будемо ініціювати і на засіданні Кабінету міністрів і від імені коаліції - у Верховній Раді - це заборона реклами алкоголю і тютюну в засобах масової інформації», - відзначив він.
 
Павленко підкреслив, що на сьогоднішній день, відповідно до статистики, Україна займає перше місце в Європі по дитячому алкоголізму.
 
Крім того, як відзначив глава Мінсім'ї, ця заборона буде стосуватися також і слабоалкогольних напоїв, зокрема пива.
 
«Я особисто буду мати розмову з кожним із українських спортсменів, що беруть участь у рекламі алкоголю, тютюну, а також пива», - сказав він.
 
За словами Павленка, ця ініціатива користується підтримкою й у Верховній Раді, і в секретаріаті президента і відзначив, що вже підготовлено кілька законопроектів, один із яких буде представлений на розгляд Верховної Ради найближчим часом.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4786
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vjnz
5957 дн. тому
ООООО!!КУЛ!! Павленко решил прижать всех спонсоров умирающего в Украине спорта. Государственное мышление.Совсем не коррупционная схема-:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду