Визначено переможців «Фабрики зірок»

30 Грудня 2007
5382
30 Грудня 2007
23:37

Визначено переможців «Фабрики зірок»

5382
Визначено переможців «Фабрики зірок»
30 грудня визначено переможців проекту «Фабрика зірок» (Новий канал).
 
3 місце посів Віталій Бондаренко, Запоріжжя. 2 місце – Христина Кім (Дніпропетровськ).
 
Перше місце поділили 21-річна Ольга Цибульська (Радивилів, Рівненська область) та 26-річний росіянин Олександр Бодянський.
 
Нідерландський формат корпорації «Endemol international B.V., Hilversum, Holland» «Фабрика зірок» вважають найдорожчим форматом, будь-коли купленим українським телеканалом.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5382
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ірина
5638 дн. тому
А мне понравилиь победители, все чесно
анна
5714 дн. тому
полное {CENSORED} - все на скорую руку,все сыро и не понятно.победители жалкие однодневки.могилевская протупила - позор ей за такую работу (одни понты).Шоу "не унывающие децебелы" - вот название проекта!
Давид
5820 дн. тому
Победители не те.Пусть будет стыдно организаторам.Они это прекоасно знают
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду