Віктор Ющенко відповів на «флешмоб»-запитання українських користувачів інтернету

27 Грудня 2007
8550
27 Грудня 2007
19:44

Віктор Ющенко відповів на «флешмоб»-запитання українських користувачів інтернету

8550
Віктор Ющенко відповів на «флешмоб»-запитання українських користувачів інтернету
У ході своєї підсумкової річної прес-конференції, яка розпочалась 27 грудня о 18.00, Президент України Віктор Ющенко не оминув «флешмоб»-запитання, яке йому поставили користувачі українського Інтернету.
 
«Пане Президент, як пропатчити KDE2 під FreeBSD?», - так було сформульоване запитання, яке підтримали кілька десятків тисяч українців під час рейтингового голосування за запитання до Президента. Аналогічне запитання було поставлене президентові Росії Володимиру Путіну 6 липня 2006 року, а згодом – декільком іншим керівникам держав.
 
На відміну від Володимира Путіна, Президент України не проігнорував цього запитання. «Шановні друзі, пропатчити можуть допомогти програмісти Секретаріату Президента у різних операційних системах. Другий варіант - радив би користуватися новим програмним забезпеченням і не морочити собі голову», - відповів Віктор Ющенко.
 
Щоправда, як зазначають фахівці, насправді запитання з технологічного погляду не має сенсу, якщо сприймати його серйозно, і його формулювання є своєрідним професійним жартом.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8550
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ighorka
5986 дн. тому
2_Иксоид Кстати, Ющенко хорошо подготовился - при наличии KDE4, спрашивать про KDE2 - откровенный боян. На что он и ответил - юзайте свежак и не *бите моски:)
5987 дн. тому
краще б відповів, коли відбудеться запуск Черновецького на марс:)))
Упячка
5987 дн. тому
Жепь... Ебрило.. Чо Чо !!!
Иксоид
5987 дн. тому
кста... албанцы и падонки - ТАК !
Иксоид
5987 дн. тому
Фряха рулит! Иксы-вещь! А вот именно KDE - как раз на любителя.... Пчеловод даже подготовиться не смог как следует, а ведь время-то было...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду