detector.media
27.12.2007 19:44
Віктор Ющенко відповів на «флешмоб»-запитання українських користувачів інтернету
Віктор Ющенко відповів на «флешмоб»-запитання українських користувачів інтернету
У ході своєї підсумкової річної прес-конференції, яка розпочалась 27 грудня о 18.00, Президент України Віктор Ющенко не оминув «флешмоб»-запитання, яке йому поставили користувачі українського Інтернету.
 
«Пане Президент, як пропатчити KDE2 під FreeBSD?», - так було сформульоване запитання, яке підтримали кілька десятків тисяч українців під час рейтингового голосування за запитання до Президента. Аналогічне запитання було поставлене президентові Росії Володимиру Путіну 6 липня 2006 року, а згодом – декільком іншим керівникам держав.
 
На відміну від Володимира Путіна, Президент України не проігнорував цього запитання. «Шановні друзі, пропатчити можуть допомогти програмісти Секретаріату Президента у різних операційних системах. Другий варіант - радив би користуватися новим програмним забезпеченням і не морочити собі голову», - відповів Віктор Ющенко.
 
Щоправда, як зазначають фахівці, насправді запитання з технологічного погляду не має сенсу, якщо сприймати його серйозно, і його формулювання є своєрідним професійним жартом.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY