Я возмущена программой «Шиканемо»!

27 Грудня 2007
6984
27 Грудня 2007
19:35

Я возмущена программой «Шиканемо»!

6984
Я возмущена программой «Шиканемо»!
Уважаемый представитель ТелеКритики,
 
Я возмущена тем, что было в программе «Шиканемо» (канал «Унтер») в воскресенье 23 Декабря, 2007.
 
Эта передача всегда отличалась не сильно гуманными спецуслугами, которые необходимо было выполнять её героям.
 
Но одна из спецуслуг героя этой передачи- вообще из ряда вон выходяшая: требованием было попросить прохожих почистить картошку и откусить её грязный кусок.
 
Пользуясь авторитетом Кузьмы, герой этой передачи приставал с этим требованием к детям. Одна из девочек порезала руку и весь тротуар был залит кровью, но на этом инцинденте эту спецуслугу не остановили. Участник передачи продолжал вручать окроваавленый нож и картофель другим людям и требовал снова чистить картошку и откусывать. Если бы кто-то из порезавшихся был ВИЧ-инфицированым, то эта нелепость могла бы превратиться  в огромнейшею трагедию, не говоря уже о антигигиеничности и аморальности всего задания в целом.
 
Заранее Вам признательна за Ваше внимание к данному вопросу.
 
Снежана
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6984
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрій
433 дн. тому
Олег, ви прямо як у воду дивилися Надіюся з вами все добре.
Олег
5935 дн. тому
До DJ, таких як ти смердючих лаптєносів потрібно гнати з України. Зрозумів виблюдок кацапський? Надіюсь що так, якщо ні то скоро зрозумієш. Кацапи знахабніли.... Зрозумійте смердюхи немиті тут вам не Кацапстан, тут Україна і на українськиї телеекранах з кожним роком буде щораз більше й більше українців а не п'яних смедючих лаптєносів на подобі тебе DJ.
Таня
5944 дн. тому
Александр, ты не прав.
DJ
5945 дн. тому
Кузьма - тупая хохляцкая обезьяна! Гнать его со сцены! DISKO FUCKING STAR! Впрочем там весь канал пора разгонять. Кроме тупых шоу, наподобие "Караоке" и "Шанс" пропагандирующих "исскуство за деньги" и тупых сериалов для недоумков, на канале ничего нет. Новости не в счёт...
Александр
5960 дн. тому
Согласен.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду