Суд заборонив газеті «Бизнес» згадувати про Юрія Сидоренка («ЄДАПС»)

26 Грудня 2007
34825
26 Грудня 2007
12:11

Суд заборонив газеті «Бизнес» згадувати про Юрія Сидоренка («ЄДАПС»)

34825
Суд заборонив газеті «Бизнес» згадувати про Юрія Сидоренка («ЄДАПС»)
25 грудня 2007 року Деснянський районний суд міста Києва заборонив використовувати ім’я, прізвище, фото голови консультаційної ради Консорціуму «ЄДАПС» Юрія Сидоренка, а також будь-які посилання на нього в подальших випусках  газети «Бизнес» та інших виданнях ЗАТ «ХК «Бліц-Інформ», повідомляє прес-служба консорціуму «ЄДАПС».
 
Як уже повідомляла «ТК», голова консультаційної ради консорціуму «ЄДАПС» Юрий Сидоренко 19 листопада 2007 року подав позов до «Бліц-Інформу» на суму 46 млн. грн., а також вже сплатив держмито у розмірі 4,6 млн. грн.
 
З приводу цих позовів відбулося вже декілька судових засідань. За словами прес-служби «ЄДАПСа», відповідачі на ці засідання не з’являлися. Деснянський суд призначив чергове судове засідання з розгляду позову Сидоренка на 15 січня  2008 року о 15.00.
 
Головний редактор газети «Бизнес» Сергій Кобишев відмовився коментувати це рішення суду. «Я пока не могу комментировать, поскольку еще не видел решения суда. Это только первое решение. Не думаю, что уже можно делать какие-то выводы. Мы уверены в своей правоте и победе», – зазначив головний редактор «Бизнесу». Він підтвердив, що дійсно не був присутній (як і Максим Біроваш) на попередніх судових засіданнях, пояснивши це тим, що вони з Максимом були у відрядженнях.
 
«Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34825
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду