Слідство поки що не пов'язує напад на Максима Біроваша з професійною діяльністю

11 Грудня 2007
21015
11 Грудня 2007
16:35

Слідство поки що не пов'язує напад на Максима Біроваша з професійною діяльністю

21015
Слідство поки що не пов'язує напад на Максима Біроваша з професійною діяльністю
Як повідомив Інститут масової інформації, слідство поки що не пов’язує побиття спеціального кореспондента газети «Бизнес» Максима Біроваша з його професійною діяльністю, про що він сказав в інтерв’ю ІМІ.
 
Максим Біроваш розповів «Детектор медіа», що для нього найголовніше те, що скаже слідство. «Я відразу зазначив, що це може бути пов’язано з професійною діяльністю, оскільки останнім часом займався виключно розслідуванням діяльності консорціуму “ЕДАПС” – приватної структури, яка здійснює програму паспортизації. Нападники забрали документи, а також комп’ютер, на якому зберігалась інформація, пов’язана з цим розслідуванням», – сказав він. Максим Біроваш сподівається, що вдасться упіймати другого нападника і повернути документи, комп’ютер та диски пам’яті.
 
Позов із вимогою відшкодування збитків у сумі 46 млн грн., який подали представники компанії «Едапс» на Максима Біроваша та газету «Бизнес», журналіст розцінює як спробу тиску на ділове видання з метою припинити розслідування. «Медіаюристи, зокрема Тетяна Котюжинська, зазначають, що такі позови до видавця ЗМІ – це нонсенс. Нонсенс навіть те, що суд їх приймає до розгляду», – впевнений Максим.
 
Нагадаємо, що розбійний напад на спеціального кореспондента газети «Бизнес» Максима Біроваша стався в ніч з 7 на 8 грудня 2007 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21015
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду