Discovery стане незалежною компанією

17 Грудня 2007
14294
17 Грудня 2007
14:15

Discovery стане незалежною компанією

14294
Discovery  стане незалежною компанією
Discovery Communications – відома у світі компанія-оператор кабельних телевізійних каналів - з наступного року може стати незалежною і отримати право вільно продавати свої акції на біржі, повідомляє The New York Times, США.
 
Власники компанії - Advance/Newhouse та Discovery Holding вирішили об’єднати свої активи та репозиціонувати своє дітище. Вони сподіваються, що такий крок надасть нового імпульсу у розвитку кабельного оператора. 
 
Discovery Communications має права на такі відомі американські канали як Discovery Channel, Animal Planet, TLC та інші. У цей час Discovery презентує нове ім’я Discovery Home Channel – Planet Green, а також перейменовує Discovery Times Channel в Investigation Discovery.
 
Виконавчий директор Discovery Дейвід Заслав вважає, що об’єднання активів Advance/Newhouse та Discovery Holding принесе значні переваги кабельним каналам: «У нас наразі відмінні можливості для стратегічного розвитку».
 
Як очікується, Заслав залишиться на позиції виконавчого директора Discovery. Нагадаємо, що свою посаду він обійняв у січні цього року, предметом його діяльності якраз і було репозиціонування кабельних продуктів Discovery.
 
За деякими даними, перехід до нової форми власності має завершитись у другому кварталі 2008 року. Ціна за акцію, як очікується, складатиме близько $27. Відповідно до умов угоди, Advance/Newhouse контролюватиме третину акцій нової компанії.
 
Discovery Communications, Inc. охоплює понад 170 країн з населенням більше 1,5 мільярда осіб. У 105 країнах Європи, Африки и Близького Сходу 12 каналів сімейства Discovery транслюються на 24 мовах для 142 мільйонів передплатників.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14294
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду