На 5 каналі готують нове соціальне ток-шоу із Христиною Бондаренко

14 Грудня 2007
22222
14 Грудня 2007
12:56

На 5 каналі готують нове соціальне ток-шоу із Христиною Бондаренко

22222
На 5 каналі готують нове соціальне ток-шоу із Христиною Бондаренко
На 5 каналі готують нове соціальне ток-шоу, яке вестиме журналіст Христина Бондаренко. Планується, що це буде щотижнева програма, яка з’явиться на екранах після Нового року.
 
Зараз триває активна підготовка проекту. За словами Дарії Чепак, старт-продюсера 5 каналу, від інших соціальних дискусій, які існують на українському телебаченні («Ваш вихід» на Першому національному, «Шоу Оксани Марченко» на ТЕТі), цей проект буде відрізнятися концепцією, і в першу чергу - іміджем ведучої. «Ми з Христиною зараз працюємо не в останню чергу над її образом. Єдине, що можна сказати напевно – вона в цьому проекті буде зовсім не така, як у новинах», - каже Дарія.
 
Щодо того, наскільки нове соціальне ток-шоу відповідає концепції інформаційного мовлення 5 каналу, пані Чепак наголосила: «Мовлення каналу більше асоціюється з політикою: ми робимо такий висновок, спостерігаючи за динамікою рейтингів під час політичних криз. Так, мовлення каналу сфокусоване на політиці, але не обмежене нею. Адже інформація – це все те, чим живе країна, а в нашій країні дуже багато невирішених соціальних питань».
 
Проте геть відмовлятися від політиків у новому проекті не планують: їх будуть запрошувати на ток-шоу, але не як представників політичних сил, а як лідерів громадської думки, якщо вони зможуть поділитися з аудиторією власним досвідом вирішення тих чи інших соціальних проблем. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22222
Читайте також
23.08.2010 09:29
Олена Коркодим
28 476
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Самира
5901 дн. тому
"Проти всіх" вместо сериала для колхозников..На самом деле передачка не "против всех",а для себя любимой.Психологические штамбы она навязывает,хотя не смыслит в них ни черта!!!Перекрикивает,такое впечатление ,что устрашает жертву эфира,чтоб ни слова не сказала не по сценарию.Тесты-смешно, если бы не было так горько и противно."Збрехала" один раз при устройстве на работу,посмотрите дальше.Ну сейчас на ТВ главное не профи,а напор,что в переводе -наглость.Что в Кривом роге ТВ нет?подняла бы родное ТВ до уровня!Ясно тянет какой-то "папочка"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду