detector.media
14.12.2007 12:56
На 5 каналі готують нове соціальне ток-шоу із Христиною Бондаренко
На 5 каналі готують нове соціальне ток-шоу із Христиною Бондаренко
На 5 каналі готують нове соціальне ток-шоу, яке вестиме журналіст Христина Бондаренко. Планується, що це буде щотижнева програма, яка з’явиться на екранах після Нового року.
 
Зараз триває активна підготовка проекту. За словами Дарії Чепак, старт-продюсера 5 каналу, від інших соціальних дискусій, які існують на українському телебаченні («Ваш вихід» на Першому національному, «Шоу Оксани Марченко» на ТЕТі), цей проект буде відрізнятися концепцією, і в першу чергу - іміджем ведучої. «Ми з Христиною зараз працюємо не в останню чергу над її образом. Єдине, що можна сказати напевно – вона в цьому проекті буде зовсім не така, як у новинах», - каже Дарія.
 
Щодо того, наскільки нове соціальне ток-шоу відповідає концепції інформаційного мовлення 5 каналу, пані Чепак наголосила: «Мовлення каналу більше асоціюється з політикою: ми робимо такий висновок, спостерігаючи за динамікою рейтингів під час політичних криз. Так, мовлення каналу сфокусоване на політиці, але не обмежене нею. Адже інформація – це все те, чим живе країна, а в нашій країні дуже багато невирішених соціальних питань».
 
Проте геть відмовлятися від політиків у новому проекті не планують: їх будуть запрошувати на ток-шоу, але не як представників політичних сил, а як лідерів громадської думки, якщо вони зможуть поділитися з аудиторією власним досвідом вирішення тих чи інших соціальних проблем. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY