Суд у справі Ґонґадзе вчергове відклали через хворобу підсудного

13 Грудня 2007
31580
13 Грудня 2007
14:49

Суд у справі Ґонґадзе вчергове відклали через хворобу підсудного

31580
Суд у справі Ґонґадзе вчергове відклали через хворобу підсудного

Апеляційний суд Києва відклав розгляд справи про виконавців вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе до 27 грудня через хворобу підсудного у справі Миколи Протасова.

 

Про це журналістів повідомила представник дружини убитого Мирослави Ґонґадзе в суді Валентина Теліченко, передає proUA з посиланням на «Українські новини».

 

«Лікарі сказали, що необхідно ще 2 тижні для повного одужання Протасова», - сказала Теліченко.

 

Як повідомлялося, раніше Апеляційний суд Києва відклав розгляд справи про виконавців вбивства Ґонґадзе до закінчення медекспертиз підсудних у справі Миколи Протасова, Володимира Поповича і Валерія Костенка.

 

Суд вирішив провести комплексну судово-медичну експертизу, психолого-психіатричну експертизу для Простасова, а також психологічну експертизу для Костенка і Поповича.

 

Розгляд справи про виконавців вбивства Ґонґадзе Апеляційний суд Києва почав 9 січня 2006 року.

 

У вбивстві журналіста звинувачуються 3 колишніх співробітники Департаменту зовнішнього спостереження і кримінальної розвідки МВС Валерій Костенко, Микола Протасов і Олександр Попович.

 

Ще один обвинувачений - колишній керівник згаданого департаменту МВС Олексій Пукач - знаходиться в розшуку.

 

Раніше Генпрокуратура заявила, що до суду передана тільки перша частина справи, що стосується тільки виконавців вбивства.

 

Друга частина справи стосується встановлення замовників і організаторів цього злочину.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31580
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду