detector.media
11.12.2007 16:35
Слідство поки що не пов'язує напад на Максима Біроваша з професійною діяльністю
Як повідомив Інститут масової інформації, слідство поки що не пов’язує побиття спеціального кореспондента газети «Бизнес» Максима Біроваша з його професійною діяльністю, про що він сказав в інтерв’ю ІМІ.
 
Максим Біроваш розповів «Детектор медіа», що для нього найголовніше те, що скаже слідство. «Я відразу зазначив, що це може бути пов’язано з професійною діяльністю, оскільки останнім часом займався виключно розслідуванням діяльності консорціуму “ЕДАПС” – приватної структури, яка здійснює програму паспортизації. Нападники забрали документи, а також комп’ютер, на якому зберігалась інформація, пов’язана з цим розслідуванням», – сказав він. Максим Біроваш сподівається, що вдасться упіймати другого нападника і повернути документи, комп’ютер та диски пам’яті.
 
Позов із вимогою відшкодування збитків у сумі 46 млн грн., який подали представники компанії «Едапс» на Максима Біроваша та газету «Бизнес», журналіст розцінює як спробу тиску на ділове видання з метою припинити розслідування. «Медіаюристи, зокрема Тетяна Котюжинська, зазначають, що такі позови до видавця ЗМІ – це нонсенс. Нонсенс навіть те, що суд їх приймає до розгляду», – впевнений Максим.
 
Нагадаємо, що розбійний напад на спеціального кореспондента газети «Бизнес» Максима Біроваша стався в ніч з 7 на 8 грудня 2007 року.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY