На закарпатській ТРК «М-Студіо» - конфлікт через нового директора

11 Грудня 2007
2132
11 Грудня 2007
08:21

На закарпатській ТРК «М-Студіо» - конфлікт через нового директора

2132
На закарпатській ТРК «М-Студіо» - конфлікт через нового директора
На закарпатській телерадіокомпанії «М-Студіо» (місто Мукачево) зріє криза, повідомляє ІМІ з посиланням на «ЗІК». На минулому тижні звільнилися директор ТРК Іван Маняк та головний редактор Валентина Пастухова. Кілька редакторів та журналістів також збираються покинути компанію або пішли у відпустку.
 
Зміни відбулись через призначення на посаду директора Володимира Шубця, який кілька років тому вже був директором «М-Студіо». Частина колективу категорично відмовляється працювати з цією людиною.
 
Мукачівська ТРК «М-Студіо» працює вже понад 10 років. У 2004 році опинилась на межі закриття через конфлікт із тогочасним головою Закарпатською ОДА Іваном Різаком.
 
«ТК» відстежуватиме конфлікт та повідомлятиме своїм читачам нові подробиці.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2132
Читайте також
21.11.2009 12:04
Андрій Брагінський
, для «Детектор медіа»
22 617
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду