3 грудня на телеканалі «Сіті» новини вийшли у новій студії

6 Грудня 2007
4451
6 Грудня 2007
12:06

3 грудня на телеканалі «Сіті» новини вийшли у новій студії

4451
3 грудня на телеканалі «Сіті» новини вийшли у новій студії

Ранкові та вечірні випуски програми «Новини Сіті» вийшли у новій великій студії. Як повідомляє прес-служба каналу, це позначилося на сітці мовлення: віднині випуски новин складатимуться з чотирьох п’ятихвилинок вранці (7.30, 8.30, 9.30, 10.30) та вечірнього блоку з трьох випусків (17.30, 18.30 та 21.30, замість двох у минулому). При цьому загальний обсяг щоденного інформаційного мовлення на телеканалі складатиме 55 хвилин.

 

Студія розташована на території телевізійного комплексу «Дельта», звідки відбувається мовлення «Сіті». Відтепер інформаційна служба каналу також працюватиме у приміщенні телеканалу.

 

Як зазначив головний редактор каналу Руслан Кухарчук, оновлення студії є частиною загальних змін у технологічному процесі виробництва новин на каналі. Серед корінних змін, зокрема – встановлення інтегрованої телевізійної системи Dalet.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4451
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
valeo
5987 дн. тому
Дивився я новини "Сіті" 3 грудня. Це було щось неймовірне. Повна "лажа". Ведуча у білому на білому фоні.Хто цей геній, який до такого додумався? А чого вартий загальний план з подіумом? Режисери, де ваші очі? А ЗТМ я навіть невтигав рахувати. Після такого ефіру керівництво канала треба звільняти.
PS
5987 дн. тому
Никакая система Dalet не поможет, если нет профессиональных редакторов и режиссеров. А это вечно запинающася ведущая в белом... Ужас!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду