«Радіо Кохання» тепер звучатиме як «Лавра-діо», а радіо «МАН» офіційно оформило зміну власників

28 Листопада 2007
31430
28 Листопада 2007
17:55

«Радіо Кохання» тепер звучатиме як «Лавра-діо», а радіо «МАН» офіційно оформило зміну власників

31430
«Радіо Кохання» тепер звучатиме як «Лавра-діо», а радіо «МАН» офіційно оформило зміну власників

«Радіо Кохання» затвердило в Нацраді з питань телебачення та радіомовлення нові позивні: раніше офіційним позивним були слова «Радіо Кохання», відтепер брендовий джингл звучатиме як «Лавра-діо» (sic!). Нагадаємо, що 24 жовтня Нацрада з питань ТБ і РМ винесла компанії попередження: серед невідповідностей, виявлених у ході планової перевірки, було виявлено невідповідність позивних (у ліцензії було зафіксовано «Радіо Кохання», а в ефірі звучало «Лав Радіо»).

У ході пояснень змін до ліцензії, радіокомпанія заперечила будь-який зв’язок із «лаврами», проте пояснила необхідність збереження в джинглі слова «лав» міркуваннями розвитку бренда.

Останнє переоформлення ліцензії «Радіо Кохання» робило 12 жовтня 2007 року у зв’язку зі зміною власників і збільшенням потужності передавача. Тоді було зафіксовано зміну структуру власності:

були – ПП «ТЕРОКС», Київ; А.Ф. Ставров;
стали – ПП «ТЕРОКС», Київ; ТОВ ТРК «Радіо Кохання».
 
Також на засіданні Нацради було прийнято рішення щодо переоформлення ліцензії ТОВ ТРК «МАН», м. Львів, у зв’язку із зміною власників:

були – ТОВ «Ер.Ем.Еф.», м. Львів (65%); Львівська міська громадська організація «Українсько-польське медіатовариство», м. Львів (25,8%); Заєць Р.В., Пограничний О.О. (по 2,5%), Колективне підприємство «Дженнік Кійовскі» (4,1%), м. Київ;
стали – ТОВ «Ер.Ем.Еф.», м. Львів (96,4%); АТ «Брокер ФМ», Польща (3,59%).

Радіо «Шансон» («Українська радіогрупа») офіційно оформило ліцензію на частоті 101,5 ФМ («Лідер-Рекордс») у м. Севастополі. Переоформлення відбулося у зв’язку зі зміною власників та позивних («Радіо 101,5» на «Радіо «Шансон»):

були – фізичні особи Гончарова М.Л., Барсенєв І.Г., Барсенєв О.І., Демешев О.Є., Базулін О.А.;
стали – ДП ТРК «Сенс» ТОВ фірми «Февраль».

 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31430
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду