detector.media
28.11.2007 17:55
«Радіо Кохання» тепер звучатиме як «Лавра-діо», а радіо «МАН» офіційно оформило зміну власників
«Радіо Кохання» тепер звучатиме як «Лавра-діо», а радіо «МАН» офіційно оформило зміну власників

«Радіо Кохання» затвердило в Нацраді з питань телебачення та радіомовлення нові позивні: раніше офіційним позивним були слова «Радіо Кохання», відтепер брендовий джингл звучатиме як «Лавра-діо» (sic!). Нагадаємо, що 24 жовтня Нацрада з питань ТБ і РМ винесла компанії попередження: серед невідповідностей, виявлених у ході планової перевірки, було виявлено невідповідність позивних (у ліцензії було зафіксовано «Радіо Кохання», а в ефірі звучало «Лав Радіо»).

У ході пояснень змін до ліцензії, радіокомпанія заперечила будь-який зв’язок із «лаврами», проте пояснила необхідність збереження в джинглі слова «лав» міркуваннями розвитку бренда.

Останнє переоформлення ліцензії «Радіо Кохання» робило 12 жовтня 2007 року у зв’язку зі зміною власників і збільшенням потужності передавача. Тоді було зафіксовано зміну структуру власності:

були – ПП «ТЕРОКС», Київ; А.Ф. Ставров;
стали – ПП «ТЕРОКС», Київ; ТОВ ТРК «Радіо Кохання».
 
Також на засіданні Нацради було прийнято рішення щодо переоформлення ліцензії ТОВ ТРК «МАН», м. Львів, у зв’язку із зміною власників:

були – ТОВ «Ер.Ем.Еф.», м. Львів (65%); Львівська міська громадська організація «Українсько-польське медіатовариство», м. Львів (25,8%); Заєць Р.В., Пограничний О.О. (по 2,5%), Колективне підприємство «Дженнік Кійовскі» (4,1%), м. Київ;
стали – ТОВ «Ер.Ем.Еф.», м. Львів (96,4%); АТ «Брокер ФМ», Польща (3,59%).

Радіо «Шансон» («Українська радіогрупа») офіційно оформило ліцензію на частоті 101,5 ФМ («Лідер-Рекордс») у м. Севастополі. Переоформлення відбулося у зв’язку зі зміною власників та позивних («Радіо 101,5» на «Радіо «Шансон»):

були – фізичні особи Гончарова М.Л., Барсенєв І.Г., Барсенєв О.І., Демешев О.Є., Базулін О.А.;
стали – ДП ТРК «Сенс» ТОВ фірми «Февраль».

 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY