Борис Ложкін посилить свої позиції у кількох компаніях

23 Листопада 2007
7291
23 Листопада 2007
15:51

Борис Ложкін посилить свої позиції у кількох компаніях

7291
Борис Ложкін посилить свої позиції у кількох компаніях
Антимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ «Радіо група» (Харків) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Прайм-Бізнес Груп» (Київ), ТОВ «Радіо "Довіра"» (Київ), ТОВ «Телерадіокомпанія "Світ"» (Київ) та ТОВ «М’юзікрадіо» (Київ).
 
По завершенні оборудки покупець матиме понад 50% голосів у вищому органі управління вищезазначених товариств. За попередньою інформацією, частка голосів, зокрема, у ТОВ «Прайм-Бізнес Груп», ТОВ «Телерадіокомпанія "Світ"», ТОВ «М’юзікрадіо» може скласти понад 90 відсотків.
 
Така висока концентрація ТОВ «Радіогрупа» в керівних органах названих структур стала можливою через обмеженість конкуренції у сферах діяльності компаній.
 
ТОВ «Прайм-Бізнес Груп» та ТОВ «Радіо "Довіра"» займаються управліннями корпоративними правами суб'єктів господарювання. Основним видом діяльності ТОВ «Телерадіокомпанія "Світ"» та ТОВ «М’юзікрадіо» є радіомовлення та надання рекламних послуг.
 
ТОВ «Радіогрупа» пов’язують з президентом«Українського Медіа Холдингу» Борисом Ложкіним.
 
Група компаній «Український Медіа Холдинг» - міжнародна мультимедійна структура. До її складу входить 83 медіа-проекти із сегментів преси, радіо, new-media. Діяльність холдингу, крім України, поширюється на Росію, Білорусь та Казахстан.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7291
Читайте також
12.03.2008 14:27
Олена Толочик
для «Детектор медіа»
28 494
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду