НСЖУ и «Міжнародний кур’єр» создали клуб журналистов-международников

23 Листопада 2007
3335
23 Листопада 2007
08:11

НСЖУ и «Міжнародний кур’єр» создали клуб журналистов-международников

3335
НСЖУ и «Міжнародний кур’єр» создали клуб журналистов-международников
Национальный союз журналистов Украины и еженедельник «Міжнародний кур’єр» основали Всеукраинский клуб «Журналист-международник». На пресс-конференции в информационном агентстве «Укринформ» 22 ноября главный редактор журнала Ярослав Фалько сообщил, что в клуб уже принято около 30 человек.
 
У клуба пока еще нет ни устава, ни концепции развития, ни определенного формата заседаний. Как, впрочем, и председателя и руководящих органов. Появятся они в результате коллективного решения после начала работы клуба. Когда он ее начнет, пока неизвестно.
 
К инициативе де-факто присоединились преподаватели-международники факультета журналистики КНГУ имени Тараса Шевченко. Они собираются учредить в институте летнюю очно-заочную школу журналистов-международников, где семинары будут вести специалисты из Украины и европейских стран. В планах клуба – и открытие собственного интернет-ресурса.
 
Также договорились, что со временем журналисты-международники смогут печататься на страницах «Міжнародного кур’єра». Впрочем, несмотря на украинское название, 90% контента издания – дайджест известных мировых медиабрендов на русском языке о проблемах, далеко не всегда связанных с Украиной.
 
Юрий Зелинский, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3335
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду