22 листопада у Сімферополі пройде круглий стіл «Колективні переговори у теле- та радіокомпаніях»

21 Листопада 2007
20267
21 Листопада 2007
14:41

22 листопада у Сімферополі пройде круглий стіл «Колективні переговори у теле- та радіокомпаніях»

20267
22 листопада у Сімферополі пройде круглий стіл «Колективні переговори у теле- та радіокомпаніях»

Незалежна Медіа-профспілка України запрошує теле- та радіо-журналістів із Сімферополя на круглий стіл «Ідеальний колективний договір для телерадіокомпаній».

Круглий стіл розпочнеться о 12.00 у четвер, 22 листопада 2007 року в приміщенні «Інформаційного прес-центру» (м. Сімферополь, вул. Севастопольська, 8, кім. 106 (Будинок профспілок, 3 поверх).

Теми для обговорення:

1. Сучасна практика ведення колективних переговорів та стан дотримання трудових прав журналістів.

2. Захист інтересів телерадіокомпаній, економічна незалежність ЗМІ - через механізми саморегуляції та колдоговори.

3. Залагодження індивідуальних та колективних трудових спорів. Трудові права журналістів.

4. Альтернативи радянському та нерегульованому типам колективних трудових стосунків. Сучасна система соціального діалогу на виробництві.

У роботі круглого столу візьмуть участь кримські журналісти, які працюють у теле- та радіокомпаніях, представники теле- та радіокомпаній Сімферополя, голова Незалежної медіа-профспілки України Сергій Гузь та медіа-юрист Інституту Медіа-права Андрій Нечипоренко.

Під час круглого столу НМПУ представить для обговорення розроблений профспілкою типовий проект колективного договору для теле- і радіокомпаній. Пропозиції, зауваження та рекомендації учасників круглого столу до типового колективного договору будуть враховані у підготовці кінцевого варіанта документа.

Захід організований спільно із Інститутом Медіа-права та сімферопольським «Інформаційним прес-центром», і проводиться у рамках проекту ВПС НМПУ «Інтеграція інформаційного та трудового законодавства на рівень виробничих стосунків у телерадіокомпаніях України» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Довідки за тел. 8 050 3 56 57 58, контактна особа – Оксана Винничук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20267
Читайте також
02.06.2008 12:07
Николай Кузякин
для «Детектор медіа»
10 659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду